Bor Kız Teknik ve Meslek Lisesi yardımlaşmanın, dayanışmanın önemini bir kez daha hatırlatıyor.

 

Bor Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Bor Belediyesi işbirliği ile “Küçük Bedenler Üşümesin, Küçük Eller Boş Kalmasın” diyerek ilçemizde Kıyafet Toplama Kampanyası düzenliyor.

 

24 Nisan–11 Mayıs 2012 tarihleri arasında toplanacak kıyafetler Bor Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından bakımı ve onarımı yapılarak Haziran ayında ihtiyaç sahiplerine sunulacaktır.

 

 Bor Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Mustafa KORKMAZ: “ Kampanyaya verdiği destekten dolayı Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT’a teşekkür ederek; Bor Belediyesi ile birlikte böylesine güzel ve anlamlı bir etkinlikte işbirliği yapmak ilçemiz ve halkımız için büyük bir kazanımdır. Bu çalışmada Bor Belediyesi Başkanı Sıtkı ERAT’ın şahsi gayretleri ve destekleri bizleri sevindirmiştir. Zira yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma çabası bir milleti güçlü kılan en önemli unsurdur.” dedi.

 

Bu bağlamda yardım kampanyasına katkıda bulunmak isteyen kişilerin 11 Mayıs 2012 tarihine kadar ellerinde bulunan ve kullanılabilir durumda olan ihtiyaç fazlası kıyafetleri, oyuncakları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Bor Kız Teknik ve Meslek Lisesine teslim edilmesi hususu önemle belirterek Borlu hayırseverlerin desteği istendi.


 




Editör: TE Bilişim