Niğde Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Altunok, felsefelerinin temelini “Nefes alan herkese eğitim” düşüncesinin oluşturduğunu ve Halk Eğitim Müdürlüğünü en çok bayanların tercih ettiğini ifade etti.

Niğde Halk Eğitim merkezi Müdürü Mehmet Altunok; “Niğde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce 2022 yılı içerisinde değişik branşlarda kurs açıldığı ve bu kurslara erkeklere oranlara bayanların ilgili daha fazla olduğu söyledi.

Halk Eğitim Müdürü Altunok, “Kurslarımıza ilgiden memnunuz. Kurslarımızda erkek bayan kıyaslamasında Türkiye ortalamasının üzerinde kurslara bayanlar daha çok tercih ediyor. Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, yabancı Diller, Hasta ve Yaşlı Hizmetleri, El Sanatları teknolojisi, Gıda Teknolojisi, Büro Yönetimi Sekreterlik, Meyve Ağaçlandırması ve Budama, plastik Boru Tesisatçılığı, aşçılık, okuma yazma, bilgisayar, kalorifer ateşçiliği gibi kurslar bayanların en çok tercih ettiği kurslardır. Bayanların kurslarımıza yönelik ilgiyi devam ettirmek istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

Biber fiyatını soran, dilini ısıran 'Abaru' diyor, gidiyor. Biber fiyatını soran, dilini ısıran 'Abaru' diyor, gidiyor.

Editör: TE Bilişim