NÖHÜ’de "Kariyer Günlükleri 2" programı gerçekleştirildi NÖHÜ’de "Kariyer Günlükleri 2" programı gerçekleştirildi

Niğde Yeşilgölcük Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri, "Dost'un evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik" sloganıyla Alay, Bağlama, Tırhan, Ağcaşar gibi çevre köy ve kasabalarda veli ziyaretleri yaparak Milli Eğitim Bakanlığı’nın ücretsiz servis ve yemek projesini anlattı ve maddi yetersizlikler nedeniyle liseye devam edemeyen onlarca öğrenciyi örgün öğretime kazandırdı.

Yurdun her bir ferdinin gönlüne girmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan öğretmenler, aydınlık bir gelecek için istisnasız her çocuğun mutlu bir öğrenim görmesini amaçladı ve bu amaç doğrultusunda çalışmaya devam ettiler.

Yeşilgölcük Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrenciler her gün yemeklerini ücretsiz yiyor ve evlerine ücretsiz servis ile güvenle ulaşıyor. Gelecek eğitim öğretim yılında da aynı amaç ile çalışacak Yeşilgölcük Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğretmenler mutlu, öğrenciler mutlu ve veliler mutlu.

Yeşilgölcük Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri, “Onlar, gözleri buğulu, karşılıksız sevgi ve minnetle bakan Anadolu çocukları. Onlar vefakâr, kanaatkâr, göz aydınlığı evlatlarımız. Onlar al bayrağımızın yılmaz bekçileri, yurdumuzun geleceği, Cumhuriyet'in emanetçisi, göğüsleri iman dolu gençlerimiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim