Bor Fahri Kirt Ortaokulunda 2012 SBS’ de başarılı öğrenciler ödüllendirildi.

 

Ödül törenine Bor Garnizon Komutanı İkmal Albay Fatih Dağlı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, Okul Aile Birliği Başkanı Ali İhsan Daş, Okul Müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

Bor Fahri Kirt Ortaokulu sosyal salonunda gerçekleştirilen tören, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve edebi yete intikal etmiş aziz şehitlerin anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Okul Müdürü Ahmet Saltık, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Saltık: Okula yaptığı hizmetlerden dolayı herkese teşekkür ederek, başarının rastlantı olmadığını, başarı “Başaracağım” diye başlayanın ve “Başardım” diyebilenindir. Dedi.

SBS’ de başarı kazanan öğrencileri ve kazandığı okulları gösteren slayt gösterisi sunuldu.

 

2012 Yılı Seviye Belirleme Sınavın da (SBS) başarılı olan öğrenciler törenle ödüllerini aldılar.

Fahri Kirt Ortaokulu 8. Sınıf puan birincisi ve SBS Sınavında Niğde Fen Lisesini kazanan Mert OĞUZ’ a ödülü olan dizüstü bilgisayarı ve başarı belgesini Garnizon Komutanı İkmal Albay Fatih Dağlı, takdim etti.

 

SBS’ de Niğde Fen Lisesini kazanan Çağlar ÇOLAK’ a Ödülü olan dijital fotoğraf makinesini ve başarı belgesini Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT, takdim etti.

 

SBS’ de Niğde Fen Lisesini kazanan Şule SÖK’ e Ödülü olan dijital fotoğraf makinesini ve başarı belgesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan SOLAK, takdim etti.

 

SBS’ de Niğde Fen Lisesini kazanan Bahattin TEKFİDAN’ a Ödülü olan dijital fotoğraf makinesini ve başarı belgesini Okul Aile Birliği Başkanı Ali İhsan Daş, takdim etti.

 

Bor Fen Lisesini kazanan Celal ERAT’ a Ödülü olan dijital fotoğraf makinesini ve başarı belgesini vermek üzere Okul Müdürü Ahmet Saltık, takdim etti.

 

Bor Fen Lisesini kazanan Nurbanu ÖNAL’ a Ödülü olan dijital fotoğraf makinesini ve başarı belgesini Okul Aile Birliği Üyesi Soner Çolak, takdim etti.  

 

Ödül alan öğrenci velileri birlikte hatıra fotografı çektirdiler.

 

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, konuşmasın da; okul öğrencilerinin başarılarından duyduğu memnuniyetini dile getirerek, şu an çok heyecanlı olduğunu ve kendisinin de aynı okul sıralarından geçtiğini, ileride bu öğrencilerimiz yönetici kademelerinde yerini alacaklardır. Ülkemize faydalı insanların yetişmesinde elimizden gelen tüm imkanları yerinde kullanmalıyız. Tüm emeği geçenleri kutluyor.Başarıların devamını diliyorum" dedi. 


Editör: TE Bilişim