Ensar Vakfı Niğde Şubesi İmam Hatip Lisesinde okuyup 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönemini başarıyla tamamlayan öğrencileri Erciyes Kayak merkezine ve Kayseri Kültür gezisine götürdü.

Ensar Vakfı Niğde Şube Başkanı Veysel AŞGIN; “Başarının her ortamda ödüllendirilmesi gerektiğini belirterek, daha önce TEOG da Türkiye 1.si olan Bor İmam Hatip Ortaokulu öğrencimizi ödüllendirmiştik. Şimdi de İmam-Hatip Lisesinde okuyup takdir alan öğrencilerimize sözümüz olan Erciyes Kayak Merkezi ve Kayseri Kültür gezimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimize şubat tatillerini değerlendirmek üzere Kayserili Yazar Vedat Sağlam’ın kitaplarından hediye etmiştik. Erciyes gezimizin ardından Gevher Nesibe darüşşifası ve müzesini ziyaret ettikten sonra yazarımız Vedat Sağlam ile Hunat Kültür Merkezinde II. Abdülhamit Han üzerine sohbette bulunduk. Yazarımız Vedat Sağlam’ın öğrencilerimize küçük bir de sürprizi vardı. Diriliş Ertuğrul’un yapımcısı işadamı ve yazar Kemal TEKDEN ile de bir araya gelen öğrencilerimiz Diriliş Ertuğrul ve başarı hikâyeleri üzerine sohbet imkânı buldular” dedi

Şube Başkanı AŞGIN, Ensar Vakfının bundan sonra da başarıya ödüllerinin devam edeceğini söyleyerek Erciyes Kayak Merkezi ve Kayseri Kültür Gezisine Sponsor olan ve aynı zamanda Ensar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi olan Ali NEBOL’e de ayrıca teşekkür etti. 

 

http://www.borhaber.net/egitim/ensar-vakfindan-basarili-ogrencilere-odul-h19365.html

Posted by Bor Haber on 9 Şubat 2016 Salı
Editör: TE Bilişim