Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Dil Kurumu   iş birliğiyle düzenlenen “Dilimiz Kimliğimizdir” başlıklı öğretmenler ve ortaöğretim öğrencileri arası Türkçeyi Doğru ve Güzel Kullanma Makale ve Deneme Yarışması’nda deneme alanında Niğde Fen Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri ilk iki sırada yer aldı.

“Dilimiz Kimliliğimizdir” konulu Türkçeyi doğru ve güzel kullanma yarışmasında deneme alında Niğde Fen Lisesi öğrencisi Adelya Malgır il birincisi oldu ve   2.000 lira  ile ödüllendirildi. Yarışmada  İl ikincisi olan yine Niğde Fen Lisesi öğrencilerinden Gülfem Aybar ise 1.500 lira ile ödüllendirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Dil Kurumu tarafından ortaklaşa düzenlenen yarışmada   Niğde Fen Lisesi Türk Dili Edebiyatı Öğretmenlerinden Ömer Faruk Bayezit ise İl ikincisi olarak 2.000 lira ile ödüllendirildi.

Niğde Fen Lisesinin dereceye giren öğretmenleri ve öğrencilerine ait makale ve denemeler Türkiye genelinde yapılacak yarışmada değerlendirilmek üzere Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Türk Dil Kurumuna gönderildi. 





 
Editör: TE Bilişim