Niğde’nin Çiftlik İlçesinde bir köy okulu olan Asmasız İlköğretim Okulu, Ulusal Ajans tarafından kabul edilen Comenius Çoklu Okul Ortaklığı projesi kapsamında ikinci toplantısının yapmak üzere Polonya’ya gitti.
 
 
Polonya'ya gidecek olan okul personeli ve öğrenciler Çiftlik Kaymakamı Mehmet Parlak'ı makamında ziyaret ederek Polonya toplantısı ve yolculuk hakkında bilgi verdi. Asmasız İlköğretim Okulu idareci, öğretmen ve öğrencileri böyle bir projede yer aldıkları için mutlu olduklarını, projenin bundan sonraki aşamasında ise proje ortakları olan Polonya ve Slovakya öğretmen ve öğrencilerinin ilçemize geleceklerini söyledi.
 
 
Kaymakam Sayın Mehmet Parlak da bir köy okulundan böyle bir projenin çıkmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek “İlçede böyle projelerin olması bizleri sevindiriyor. Ayrıca bu yıl kabul edilen projeler içerisinde Niğde'de sadece Asmasız İlköğretim Okulunun projesinin geçmesi de bizi ayrıca mutlu etmiştir” şeklinde konuştu.
 
 
Kaymakam Parlak, ayrıca, projenin ilçedeki tüm okullarımıza örnek teşkil etmesini isteğini belirterek Polonya yolculuğuna çıkacak olan öğretmen ve öğrencilere iyi yolculuklar diledi.
 
 
Ekip daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi’yi makamında ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu. Tüfekçi, ekibe hayırlı yolculuklar dileyerek ülkemizi en iyi şekilde temsil etmelerini diledi. Polonya toplantısına; Proje Koordinatörü Tarık Tüfekçi, İsmet Aydın, Abdullah Anıl Toros, Yücel Yakar, Musa Avcı, Bayram Dağdeviren, Tuğçe Öztürk, Müslet Oğuz, Seval Işıldar, Yasin Çelik katılıyor. Proje ekibi bir hafta boyunca Polonya’da incelemelerde bulunacak.







Editör: TE Bilişim