Bor Fahri Kirt İlköğretim Okulu tarafından Çanakkale Savaşlarının 97. yıldönümü nedeni ile  düzenlenen Çanakkale Destanı konulu ilköğretim 6,7 ve 8. sınıfları kapsayan kompozisyon yarışması sonuçlanarak ödül töreni düzenlendi.

 

 Bor Fahri Kirt İlköğretim Okulu’nun düzenlediği Çanakkale Destanı konulu kompozisyon yarışması sonuçlandı. Yarışmacılar ödüllendirilmeden önce Prof.Dr. Remzi Kılıç  Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitlik konusunda bir konferans verdi.

 

Geçtiğimiz gün Fahri Kirt İlköğretim Okulu sosyal salonunda yapılan programa Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, Okul Aile Birliği Başkanı Ali İhsan Daş, bazı okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

 

Prof.Dr. Remzi Kılıç’ın yaptığı Çanakkale konulu konuşmanın ardından, kompozisyon yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri verildi.

 

Asım Eren İlköğretim Okulundan yarışmaya katılan Sezin Harmanşah birincilik ödülü olarak fotoğraf makinesi ve kitap setini Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’tan aldı.

 

İkinci olan Fahri Kirt İlköğretim Okulu öğrencisi Özlem Ayık’a ödülü olan Mp4 çalar ve kitap seti  ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak verdi.

 

Yarışmada üçüncü olan Niğde Nezihe Tahsin Kitapçı İlköğretim Okulu öğrencisi Şerife Şahin’e ise ödülü olan kol saati ve kitap seti ödülünü ise Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Serinkaya verdi.

 

Yarışmada 4. sırayı Bor Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Kübra Özsoy, 5. sırayı Obruk İlköğretim Okulu öğrencisi Fadimana Karaca, da ödüllendirildi.

 

Program sonunda okul müdürü Ahmet Saltık, Çanakkale konulu konferansı veren Prof.Dr. Remzi Kılıç’a çiçek vererek teşekkürlerini iletti.

 

 

 

Editör: TE Bilişim