Bor Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen ödül törenine  İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak,  TKY'den Sorumlu Şube Müdürü Bahattin Altınsoy, Okul ve Kurum Müdürleri ve öğretmenler katıldı.
 
Ödül töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, TOKİ'de Kız Pansiyonunun inşaatının devam ettiğini, Başpınar İlköğretim Okulu’nun inşaatının başladığını, Bor'un Fatih Mahallesinde yeni bir anaokuluna kavuştuğunu ve son olarak Fen Lisesi'nin yapımı için çalışmaların başladığını belirterek eğitime yaptıkları katkılardan dolayı Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu'na, Bor Kaymakamı Kemalettin Sakin'e ve Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat'a teşekkürlerini dile getirdi.
 
Adnan Solak, Bor'da eğitim adına önemli gelişmelerin olduğunu dile getirerek SBS ve LYS/YGS sınavlarındaki başarılarının ortada olduğu belirtti. Solak, bu başarıların bir ekip işi olduğunu söyleyerek yaptıkları çalışmalar için idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.
 
Konuşmadan sonra Bor İlçesinde TKY 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılının En Kaliteli Okulu/Kurumu ve Ekibi seçilen okullar ödüllerini aldılar. İlçeden seçilen okullar İlde dereceye girmek için yarışacaklar.
 
TKY 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılının En Kaliteli Okulu/Kurumu ve Ekibi Ödüllerine Layık Görülen Okullar ve Kurumlar Şöyle;
 
TKY Yılının En Kaliteli Okulu/Kurumu
1- Asım Eren İlköğretim Okulu
2- Başpınar İlkğretim Okulu
 
TKY Yılının En Kaliteli Ekibi
1- Akın Gönen Anadolu Lisesi
2- Asım Eren İlköğretim Okulu
3- Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi
 


Editör: TE Bilişim