Bor İlçemizde bir çok ilköğretim okulunun etkinlikleri yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Çok renkli görüntüler çıkıyor. Hepsine ulaşamıyoruz yada ulaştırılmıyor 23 Nisan Bayramı dahil çok güzel programlar yapılıyor, çocuklarımızı ve idarecilerimizi kutluyoruz.

Geçtiğimiz hafta Bor İlçemizde bir çok ilköğretim okulu çeşitli sosyal etkinlikler düzenledi.
 

Bor Toki İlköğretim Okulu geleneksel Uçurma Şenliği bu hafta yapılacaktı ancak  hava şartlarından dolayı 4 Mayıs 2011 Çarşamba gününe ertelendi. Uçurtma şenliğinin ödülleri Töre Kırtasiye tarafından hediye edilen 3 büyük bisikletten oluşuyor.


Bor Toki AnaOkulu öğrencileri sergi açmıştı, haberini yapmıştık. (burada tıklayın) 


Bor Asım Eren İlköğretim Okulu Eğitim öğretimde kaliteyi artırmak, öğrencilerin yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlamak, öğrenci başarısı için eğitim sürecinin her aşamasında öğrencinin katılımını sağlamak, Fen ve Matematik derslerini sevdirmek amacıyla Bilim Şenliği yaptı.


Bor Başpınar İlköğretim Okulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliği yaptı. Okul bahçesinde öğrenciler ve velilerin katılımı ile yapılan etkinlik tam bir çocuk bayramı yaşandı. Anasınıfı öğrencilerinin yaptığı gösteri ile Müzik ve Halk Oyunu gösterileri seyredenleri hayran bıraktı.


Bor Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliğini okul bahçesinde yaptı. Öğrenciler ve Velilerin katıldığı kutlama etkinliğinde çocuklar hem oyunlarını sergiledi, hemde eğlendiler.


Okullardan fotoğraflar ve etkinlik haberleri geldikçe burada bulacaksınız..


23 NİSAN BAYRAMI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN...

OKUL ETKİNLİKLERİNDEN FOTOĞRAFLAR 

Fotoğrafların üzerine fare ile tıklayın ve ok tuşu ile devam edin...


Editör: TE Bilişim