İlçemiz TOKİ Mahallesinde Okul öncesi eğitim veren Toki Anaokulu öğrencilerine yönelik dönem sonu çerçevesinde bir etkinlik düzenledi. Gelişim Raporlarını öğrenciler ve velilerine takdim etti.

 Dahi GEDİK- Editör- Özel

Bor Toki Anaokulu öğrenci ve velileri için hazırlanan etkinlik, geçtiğimiz gün sabah saat 11.00’da Niğde’de özel bir merkezinde gerçekleştirildi. Okul öncesi eğitim ve öğrenim gören 4- 5 - 6 yaş grup ve sınıflarındaki öğrencilere yönelik hazırlanan etkinlikte öğrenci velileri de davetli idi. Minik öğrenciler ve velileri eğlence merkezinin tüm oyuncak ve eğlence faaliyetlerinden doyasıya faydalandı ve ebeveynleri ile birlikte  gönüllerince birkaç saat geçirdiler.Okul Müdürü Ayhan Gülen, karne yani Gelişim Raporlarını dağıtmak için gerçekleştirilen etkinliğe dair, velilere kısa bir konuşma yaptı.

Okul Müdürü Gülen şunları ifade etti;’’28 Ocak günü eğitim ve öğretim dönemi bitiyor. Bizlerde Toki Anaokulu ailesi olarak karne yani Gelişim Raporlarını sizlere takdim etmek için bir arada toplanmış olmaktan mutluyuz. Çocuklarınızı bize emanet ettiğiniz günden bu yana desteklerinizi bizden esirgemediğiniz için teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu destekleriniz bundan sonrada devam edecek. Burada bulunan, bulunamayan tüm velilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim’’ Dedi.

Okul Müdürü Ayhan Gülen’in konuşmasının ardından Gelişim raporlarının öğrenciler ve velilerine takdim töreni gerçekleştirildi.

Birlikte yenilen öğlen yemeğinin ardından program sona erdi.

Not : Fotoğrafların üzerine fare tıklandığında açılır, tekrar tıklandığında kapanır...
Editör: TE Bilişim