Bor Toki Anaokulu 2012 – 2013 eğitim yılı “ fotoğraf ve sanat etkinlikleri” sergisi açıldı.

 

 

Okul Öncesi Eğitimin Öncü Okulu Bor Toki Anaokulu 2012–2013 Eğitim yılı etkinliklerine Okul Öncesi Eğitim Şenliği ve Festivali çerçevesinde; “FOTOĞRAF VE SANAT ETKİNLİKLERİ” sergisi ile muhteşem bir final yaptı..

 

Açılışa Bor Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu,  Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat,Garnizon Komutanı;İkmal Kıdemli Albay Fatih Dağlı , Bakım Albay; Erol Çetin, Bor Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, İl meclis Üyesi ;Tevfik Avanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Hayri Şahin, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri; Ahmet Sinan Ecer, Abdurrahman Vural, Bor Toki Öğretmen Lisesi Müdürü Fatih Uzel, Bor Fahri Ortaokulu Müdürü; Ahmet Saltık, Kemerhisar Ali Yaramancı  Lisesi Müdürü; Mustafa Koçaklı, Bor Kız Meslek Lisesi Müdürü; Mustafa Korkmaz, Asım Eren Ortaokulu Müdürü; Ertan Sök, Sınav Dershanesi Bor Şubesi Müdürü; Arif Kaan Yalçın ve  yoğun veli katılımıyla gerçekleşti.

        

 Bor Toki Anaokulu’nda  eğitim gören öğrencilerin, sanat etkinliğinde yaptıkları  pastel boya çalışmaları, suluboya çalışmaları, özgün çalışmalar, artık materyal çalışmaları, proje çalışmaları ve aile katılım çalışmalarından oluşan çalışmalar ile  yıl boyunca öğrencilerin okul yaşantısından oluşan fotoğrafların yer aldığı  sergi de eğitim de değerler projesinin bir uygulaması görüldü.

  

Okul Müdürü Ayhan Gülen         ”Günümüzün mutlu,geleceğin başarılı bireylerinin okulu Toki Anaokulu,  Niğde de Okul Öncesi Eğitimin Öncü Okulu olarak; ekip ve emeği birleştirerek, öğrenci sevgisini yaşayarak ve veli desteğini sürekli hissederek yolumuza devam ediyoruz. Sergimizin açılışına çocuklarımız mutlu etmek adına misafirimiz olan tüm katılımcılara; öğrencilerimiz ve personelim adına teşekkür ediyorum. Ayrıca yerel basın mensuplarımıza okul öncesi eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.


 

Editör: TE Bilişim