Milli Eğiti Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokullarında öğrenim gören öğrencilerine yönelik yürütülen "Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2021 Programı" projesinde Bor Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi hibe desteği almaya hak kazandı.

Bu yıl düzenlenen Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2021 Programına bin 108 proje  katıldı ve  bu projelerden 137’si hibe almaya hak kazandı.

Niğde'den sadece iki okulun bu desteği almaya hak kazandığı öğrenildi.  

7 ay sürecek bu proje kapsamında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İletişim Fakültesi ile işbirliği yapılacak.

Hem öğretmenler, hem de öğrenciler alacağı akademik desteklerle kendilerini geliştirme imkanları bulacaklar. Aldıkları eğitimler sonucunda istekli öğrencilerle birlikte okulun YouTube  kanalından öğrenciler için faydalı dijital içerikler üretip yayınlayacak.

Yetkililer, 24 bin TL hibe desteği alan bu projede emeği geçen Okul müdürü Yasin Şanlıtürk’e Proje sorumlusu Erdem Atabey’e,  H .Ahmet Cirit’e ve okul idarecileri Selami Özsaraç ve Hüseyin Badas’a ve okulda görev yapan öğretmenlere katkılarından dolayı teşekkür ederek başarılar dilediler.

Niğde’de 72 bin öğrenci bugün ders başı yapıyor Niğde’de 72 bin öğrenci bugün ders başı yapıyor

Editör: TE Bilişim