Bor Şehit Nuri Pamir Lisesi geride bıraktığımız 2010 yılını, okul takımı olarak katıldığı tüm spor müsabakalarında kupa, şampiyonluk ve başarı ile kapadı. 

Geride bıraktığımız 2010 yılında kuruluşunun 50.Yaşını ve yılını düzenlenen programlarla büyük bir coşkuyla kutlayan Bor Şehit Nuri Pamir Lisesi yılsonunda 57 mezun öğrencisini üniversiteye göndererek Genel Liseler içerisinde Akademik başarısını da üst noktalara çıkardı. Okul takımı olarak ve bireysel sportif faaliyetlerde de katıldığı müsabakalarda okul öğrencileri madalya ve kupaları okullarına kazandırdı.

Bor Ş.N.P Lisesi Kızlar Voleybol Takımı Niğde İl birinciliği, Atletizm İlçe birinciliği, Güreş Niğde İl Birinciliği ve ikinciliği elde ederken.

Kız Voleybol Takımı,1 ve 5 Mart 2011 tarihleri arasında Burdur ilinde Bölge müsabakalarında Niğde’yi temsil edecek. Yine derece sahibi Güreşçi öğrenciler tarihi henüz netlik kazanmayan ve Malatya ilinde düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmayı hak ettiler.

Geçtiğimiz gün Okul Bahçesinde saat 13.15’te gerçekleştirilen törenle 2010 yılı içerisinde sportif faaliyetlerde okullarını başarı ile temsil eden öğrencilere, başta okul müdürü olmak üzere öğretmenleri tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Okul Müdür Ali Koç yaptığı kısa konuşmasında, okul öğrencilerine başarılarından dolayı teşekkür ederek, daha da fazla başarılı olmaları dileklerinde bulunarak. Öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Ayrıca törende Okul öğretmenleri de öğrencilerin başarılarını ve mutluluklarını paylaştı.

Dahi GEDİK - Editör- Özel




Editör: TE Bilişim