Bor Sevim - Abdullah Altundal  Sağlık Meslek Lisesi'nde mezuniyet töreni. 


Haber-Foto-Video : Yasin BEKİŞ


Bor Sağlık Meslek Lisesine hayırseverler Sevim – Abdullah Altundal tarafından yeni bina yapılmış ve geçtiğimiz Nisan ayında törenle hizmete açılmıştı. Sevim – Abdullah Altundal Sağlık Meslek Lisesi için bugün önemli bir gündü. Okulun  ilk mezunları için tören yapıldı.

 

Törene Bor İlçe Kaymakamı Abdullah Küçük, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özüdoğru, Bor Emniyet Müdürü Hayri Şahin, Bor Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Fatih Dağlı, Okulun yapılmasında katkıda bulunan hayırsever işadamı Abdullah Altundal, Okul Müdürü Hüseyin Taşova,  bazı daire amirleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

Mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Okul Müdürü Hüseyin Taşova, okul hakkında bilgi verirken, mezun öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Okul Müdürü Taşova’nın ardından konuşan Hayırsever İşadamı Abdullah Altundal yaptığı konuşmada; Okulumuzun açılışının ardından bugün de ilk mezunlarımızı veriyoruz. Sevgili öğrenciler sizleri bu güne kadar anne ve babalarınız her türlü fedakarlık ile büyüttüler, okulumuzdaki eğitimciler ise sizleri bilgiler ile donattılar. Sizler okulumuzun ilk mezunu olma şansına sahipsizin. Sizden sonra gelecek meslektaşlarınıza iyi örnek olacağınıza, sağlık alanında birçok başarıya imza atacağınıza, okulunuzun adını iyi temsil edeceğinize inanıyorum. Nice başarılı mezunlar vermesi dileğiyle, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”dedi.  


 

Okul birincisi Kamile Kızıltan mezuniyet kütüğüne plaket çaktı ve bir konuşma yaptı. Sancak töreninin ardından dereceye girenlere plaket verildi. Protokol üyeleri mezun öğrencilere diplomalarını verdikten sonra yeni binanın ilk mezunları keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladı.

 

Editör: TE Bilişim