Son günlerde uygulamaya koyduğu projelerle adından söz ettiren Bor İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü projelerine bir yenisini daha ekledi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü internet sayfasına koyduğu sayfa ile vatandaşların fikirlerini değerlendirmeye alıyor.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak konu hakkında açıklama yaparak;

 

“Projelerimizi açıklamaya devam ediyoruz. “Bir Fikrim Var!” adlı proje ile katılımı, katılımcılığı en üst düzeye çıkarmayı hedefledik. Ne kadar çok değişik düşünceler varsa eğitim adına bunları değerlendirelim istedik.

 

Çünkü, demokrasi eğitimi bütün çağdaş demokrasilerde bir takım ortak değerler, kavramlar ve tutumlardan oluşmaktadır. Eğitimin içerdiğinin oluşturduğu değerlerin ve ilişkilerin anlaşılması için öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin, yöneticilerimizin etkin katılımcı olmaları gerekir.

 

Hayat boyu öğrenme fikrini esas alan fikrini esas alan demokrasi eğitimi, çok yönlü bir yaklaşım ve karşılıklı etkileşim içerisinde kültürel, sosyal alanlarla bağlantılıdır.

 

Bu çalışmayla, tüm vatandaşlarımızın katılımını sağlayarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce uygulanabilecek projelere yenilerini ekleyerek eksikliklerin tamamlanmasını amaçladık”. Dedi.

 

Proje uygulama sayfasına http://bor.meb.gov.tr adresinden ulaşılabilir.





Editör: TE Bilişim