İlçemizde yaklaşık 10 yıldır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Adnan Solak geçtiğimiz gün sürpriz bir görevlendirme ile İl Merkezine atandı. İlçemizde uzun süre başarı ile görev yapan Adnan Solak İl Milli Eğitim Müdürlüğü yardımcılığı görevine önümüzdeki günlerde başlayacak.
 
İlçemizde Eğitim-Öğretim grafiği her geçen yükselirken, Bor İlçe Milli Eğitim Müdürünün İl Merkezine ataması eğitim çevreleri tarafından sürpriz olarak karşılandı.
Eğitim çevreleri ve bazı eğitim sendikası  temsilcileri  İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak’ın tayininden çok, İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilecek kişiyi merak ettikleri gibi seçim yaklaşaraktan yapılan bu tür tayinleri şüphe ile karşılıyorlar. Bütün kesimleri dışlamadan, her kesimi  kucaklayan bir müdür temenni ediyorlar.
 
NOT : Sitemizi iki yıldır takip edenlerin bildiği gibi Eğitim konusunda bir çok habere imza attık, bizi şaşırtan şekilde fazla tıklandı. Gelen yorumlar üzerinden polemikler, tartışmalar yapıldı, zaman zaman haber yorumlarını kapatmak zorunda kaldık.  Aslında haber den öte, haber bahane edilip başka sorunlar dillendiriliyordu. Yüzlercesini yayınlayamadık ancak arşivledik.  Bor İlçemizde  eğitim konusunda, sendika, siyaset  ve idareciler açısından bir takım sorunların olduğu yorumunu çıkarıyoruz. Bu görüşler ışığında yeni atanacak Müdüre ve Adnan Solak Müdürümüze başarılar diliyoruz.
 
Haber : Afşin TÖREN - www.GazeteBOR.com
 
Editör: TE Bilişim