Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak Eğitim Öğretim yarı yılının tamamlanması nedeni ile bir mesaj yayınladı.

 

Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak Mesajında şu görüşlere yer verdi.

  

Sevgili öğrenciler;

 

2011-2012 eğitim-öğretim yılının I. Yarıyılı bugün itibari ile sona ermiş bulunmaktadır. Sizler, bizim gururumuz, mutluluğumuz ve geleceğimizsiniz. Daha çok öğrenmenin, daha fazla gelişmenin en iyi yolu katılımdır. Eğitimin her sürecine katılın. Hedeflerinizi biran evvel belirleyiniz. Rotanız belli olsun. Çünkü rotası belli olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez. Başarının bir şartı da hedefe odaklanmaktır.

  

Yaşamımızda nice hedeflerimiz vardır. Nice amaçlarımız vardır. Hayatımızın her yaşında; hani gözümüzü korkuttuğu için vazgeçtiğimiz… Nice hayallerimiz vardır beynimizin derinliklerinde; nice mutluluklarımız vardır; hani yolunda gitmeyen işlerimiz nedeniyle ulaşamadığımız. Ve nice pişmanlıklarımız vardır; hani “Bir daha mı, asla!” dedirten pişmanlıklarımız…

  

            İşte hayat böyledir; kimi zaman yorar insanı, kimi zaman umutlandırır hayalleri ve kimi zaman da dalından düşen bir yaprak gibi bırakır toprağa…

  

            Hayat ne getirirse getirsin, çalışmanızın sonucu ister başarı ister başarısızlık olsun hayallerinizden asla vazgeçmeyin! Çünkü bizi yaşatan sonuçlar değil süreçlerdir. Sonuca odaklananlar kolay vazgeçerler; sürece odaklananlar ise asla! Sonuç umutsuzluğa neden olurken, süreç şevke ve motivasyona sebep olur.

  

            Bu nedenle tatilinizi iyi değerlendireceğinize inanıyorum. Artık tatili hak ettiniz. Sizler, bizim geleceğimizsiniz.

  

            Kıymetli, veliler;

 

            Çocuklarınıza değer veriniz. İnsan varlığımızı en temiz, en içten temsil eden çocuklarımızı sevgiyle besleyiniz. Çocuklarımızın eğitiminde okulun rolü kadar sizinde rolünüzün önemi inkar edilemez. Çocuklarımızın dertlerini paylaşalım.

  

            Bu duygu ve düşüncelerle sevgili öğrencilerimizi, yöneticilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyor, sağlık, mutluluk dolu bir tatil diliyorum.

                                                                                                           Adnan SOLAK

                                                                                              Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü

 

 

 

Editör: TE Bilişim