Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğince “Ticari Araç Sürücüleri İçin Trafik Eğitimi” konulu eğitim toplantısı yapıldı.



     Geçtiğimiz Çarşamba günü Bor Kaymakamlığı Toplantı Salonunda ilçemizde okul taşımacılığı yapan ve yolcu taşımacılığı yapan kooperatif şoförlerine Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğince “Ticaret Araç Sürücüleri İçin Trafik Eğitimi” konulu eğitim toplantısı düzenlendi.


     Eğitim toplantısında şoförlere önemli bilgiler sunuldu. Toplantıda Yorgunluk, sürüş ve dinlenme süreleri, yakıt güvenliği kuralları, çevre kirliliği ve egzoz Emisyonu, yolcu indirme-bindirme kuralları, sürüş ve dinlenme süreleri, Türkiye’de trafik kazaları, fazla yolcu taşıma, sürücü-yolcu iletişimi, okul taşıtı, Okul taşıtı sürücülüğü genel kuralları, emniyet kemerinin önemi konularında bilgiler verildi.

Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği yetkilileri özellikle okul servis sürücülerinin uyacakları kurallar, gösterecekleri davranışların herkese örnek olacağını belirterek; tüm şoförlerden ve okul taşıtı şoförlerinden kurallara uyma konusunda hassas olmalarını istediler. 





Editör: TE Bilişim