Bor Halil  Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulundan yıl sonu etkinlikleri.
 
Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu öğrenci ve personeli geleneksel olarak gerçekleştirilen yılsonu etkinlikleri çerçevesinde Bor Ahmet Kuddusi huzurevinde kalan engelli ve yaşlılar ile Altunhisar Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan engellileri ziyaret etti ve mezunlar günü düzenledi.
 
Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojisi Programı 8. Geleneksel Mezunlar Günü Bor Şeker Fabrikası Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.
 
Mezunlar gününe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Şener, Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu akademik personeli, yüksekokul öğrencileri ve Türkiye’nin çeşitli illerinden Dokuma, Konfeksiyon, Örme ve İplik Programlarından mezun olan 50 öğrenci katıldı.
 
Bor Şeker Fabrikası Sosyal Tesislerinde yemek ikramıyla başlayan ve müzik programı ile devam eden Tekstil Teknolojisi Programı 8. Geleneksel Mezunlar Günü etkinlikleri Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu’nda katılımcılara yapılan ikramlar ile sona erdi.
 
Yılsonu etkinlikleri çerçevesinde yüksekokul personeli ve öğrencileri Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan engelli ve yaşlılar ile Altunhisar Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan engellileri ziyaret ettiler.

Editör: TE Bilişim