2012-2013 yılında eğitime açılan Niğde-Bor Fen Lisesi'nde yılsonu nedeniyle 1.ci Bahar Şenliği düzenledi.

 

Niğde-Bor Fen Lisesi Okul Aile Birliği tarafından organize edilen ve okul bahçesinde gerçekleştirilen bahar şenliğinde velilerin hazırladığı yiyecekler dağıtılırken, Okul öğrencileri arasında halat çekme, çuval yarışı, elma yeme, yoğurt yeme, sandalye kapma, yumurta taşıma, basket yarışmaları ve öğrenciler tarafından oluşturulan müzik gösterileri büyük ilgi gördü.

 

Yılsonu nedeniyle düzenlenen bahar şenliğinde gönüllerince bir gün geçirdiklerini belirten Bor Fen Lisesi öğrencileri; güzel bir gün geçirmenin keyfini yaşadıklarını da kaydederek, özellikle kendi oluşturdukları müzik gruplarının gösterisini beğeni ile izlediler. Okul Müdürü Mustafa Dündar ile müdür yardımcıları ve öğretmenlerinin de katıldığı Bahar Şenliğinde Bor Fen Lisesi öğrencileri "Bahar Şenliği sayesinde stres attık" dediler.

 

Öğrenciler öğretmenleri ile birlikte yarışma ve müzikler eşliğinde eğlendi. Okul öğrencileri de gitarıyla ve şarkılarıyla eğlenceye renk kattı. Etkinliği düzenleyen Fen Lisesi Müdürü Mustafa Dündar, “Öğrencilerimizin, mevsimin de etkisiyle derslerden bir nebze sıkıldıkları bu ortamda biraz farklı, eğlenceli bir gün yaşamalarını istedik. Çalınan müziklerle ve çeşitli yapılan yarışmalarla eğlenen çocuklarımız stres attılar. Çalışkan öğrenci, çok kitap okuyan, sportif ve sosyal faaliyetlere katılan ve başarı gösteren öğrencidir. Hepsini tebrik ediyorum” diye konuştu.


 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Editör: TE Bilişim