Bor Belediye Başkanı ve İl Genel Meclis Üyeleri Eski adı Bor Endüstri Meslek lisesi olan, Bor İrfan İlk Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesine misafir oldular.

Geçtiğimiz gün gerçekleşen ziyarete Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat,İl Genel Meclis Üyeleri Tevfik Avanoğlu,Sabri Bozdağ ve Ferhat Kavaklıoğlu katıldılar.


Bor İrfan İlk Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi okul bahçe ve spor alanlarına yapılan parke döşemeleri ve bahçe düzenlemelerini yerinde gören Başkan Erat ve İl Genel Meclis Üyeleri,okulun ihtiyaçları ve daha fazla nelerin yapılacağı konularını da konuştular.


Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat burada yaptığı kısa açıklamasında ; “Bu okul bizim ,çocuklar da bizim geleceğimiz bizler görev ve yetkimiz dahilinde daha fazla ne yapabilir,ne projeler üretebilir bunlara bakmamız ve daha fazla çalışmamız gerek başta da belirttiğim gibi Bor ve bu çocuklar bizim.” dedi.


 Ziyaret ve incelemeleriyle ilgili demeç veren İl Genel Meclis Üyeleri Tevfik Avanoğlu ise şunları kaydetti  ; Sadece köylerimizle sınırlı olmayan hizmet ve çalışmalarımıza her daim devam etmekteyiz.Mesaimiz gece gündüz mefhumu olmaksızın devam etmekte,il merkez,ilçelerimiz ve köylerimizde bize ulaşan şikayetler ya da tespit ettiğimiz hizmet noktasındaki aksaklıkları gideriyoruz inşallah gidermeye devam etmek arzusundayız.”Şeklinde ifade etti.


Bor İrfan İlk Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Okul müdürü Şahin Kutlu ziyaretle ilgili ; “ Burası bir eğitim yuvası ,öğrencilerimizin başarıları bizim başarımızdır.Fakat bu başarıyı sağlayan ve etkileyen etkenler fiziki şartlar ,çevre düseni ,bina ve tesisler direkt etki ediyor.Bu konularda okulumuza emeği bulunan ve geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Editör: TE Bilişim