Bor İrfan İlk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nden Mustafa Altunbaş’a teşekkür.

 

  Niğde          Organize Sanayi Başkan Yardımcısı ve Ultaş Tekstil Genel Müdürü Sayın Mustafa ALTUNBAŞ 07/05/2012 tarihinde okulumuz toplantı salonun da 9.sınıf öğrencilerine ‘Niğde Organize Sanayinin genel durumu’  ,’iş hayatı’ , ‘tekstil sektörünün Niğde deki durumu’ ve ‘yeni yatırımlar’ konulu seminer vermiştir.

  

           Verdiği bilgilere göre Niğde Organize Sanayinin bel kemiğini 15 tane tekstil işletmesi oluşturmakta, aynı zamanda Niğde Organize Bölgesinde 3600 çalışanının 2900 ü tekstil sektöründe çalışmakta olduğunu belirtti.

  

          Tekstil sektörünün geçmiş yıllarda sıkıntılı dönemlerden geçtiğini ancak bu günlerin geride kaldığını ve Niğde Organize Sanayi Bölgesinde ‘Işıl Tekstil’in’ , ‘Çetinkaya Tekstil’ in ve Bilici Tekstil’in yeni yatırımlarda bulunduğunu belirtti. İlerleyen yıllarda bu sektörde daha çok elemana ihtiyaç olduğunu belirten ‘ALTUNBAŞ’ ;gençlere kendilerini yetiştirmeleri hususunda önerilerde bulundu.

  

         Yoğun iş temposu arasında bizlere zaman ayırarak öğrencilerimizi aydınlatan müdürümüze okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

 

 

Editör: TE Bilişim