Bor İlçemizde ilköğretim okulları yıl sonu etkinlikleri düzenledi, yıl içerisinde yaptıkları faaliyetleri yıl sonunda sundular. 

FAHRİ KİRT İLKÖĞRETİM’DEN MÜZİK VE TİYATRO ETKİNLİĞİ
 Fahri Kirt İlköğretim Okulu  Tiyatro Gösterisi ve Müzik Dinletisi yapıldı. 


Bor Fahri Kirt İlköğretim okulunun düzenlediği 2011-2012 Yıl sonu eğlencesi geçtiğimiz gün  Halil Nuri Yurdakul Kültür merkezinde Protokol üyeleri, veliler, öğretmenler ve öğrencilerin buluştuğu gecede heyecan ve coşku zirveye ulaştı.

 

BOR KIZ TEKNİK MESLEK LİSESİNDEN DEFİLE VE SERGİ

 Bor Kız Teknik Meslek Lisesi defile  ve sergi düzenledi.

 Okul bahçesinde yapılan yapılan programda okulun halk oyunları ekibi bir gösteri sundu. Öğrenciler yıl  boyunca tasarladıkları elbiseleri defile yaparak izleyenlerin beğenisine sundular. Defilenin ardından okulda çeşitli alanlar da  başarı gösteren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

 Bahçedeki programın ardından sosyal salonda hazırlanan serginin açılışı yapıldı. Kız Teknik Meslek Lisesi öğrencilerin hazırladığı sergi davetliler tarafından gezildi.

 Kız Teknik Meslek Lisesinin etkinliğine protokol üyelerinin ilgisi yoğundu. Bor  İlçe Kaymakamı Muammer Balcı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, MHP Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın, Bor Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Selahattin Yücel, Bor Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Çalapkulu, Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Ganime Şeren öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 



BOR ASIM EREN İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIF ÖĞRENCİLERİ GÖSTERİ YAPTI.

Bor İlçemiz Asım Eren İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencileri Bor Halil Nuri Bey Kültür Merkezinde yıl içeresinde hazırlandıkları etkinlikleri velilere ve Bor Protokoluna sundular. 
Minik öğrenciler birbirinden güzel yaptıkları gösterirlerle seyircinin büyük beğenenisini topladılar. Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak'ın katıldığı program sonunda okul öğretmenlerine plaket verildi. 




BOR ATATÜRK ANADOLU LİSESİNDE ŞELALE PARKTA SERGİ. 

Bor  Atatürk Anadolu Lisesi Yılsonu Sergisi Bor meydanı Şelale Parkında sergilendi. Bor İlçe Kaymakamı Muammer Balcı,  Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, Bor İlçe Emniyet Müdürü Levent Çivi ve vatandaşlar katıldı. Öğrencilerin çeşitli alanlardaki ürün ve çalışmaları stadlarda sergilendi. Standlarda öğrenciler yıl içerisinde yapmış oldukları resim ve fizik-kimya alanında hazırlamış oldukları projelerini izleyenlere sundular. 




ANA OKULLARINDAN İLÇE MERKEZİNDE ORTAK SERGİ

 

Bor İlçesinde bazı anaokulları Bor Şelale Parkta ortak sergi açtılar. 75.Yıl Feriha Celal Cığız Anaokulu, Cihangir Bekiş Anaokulu ve TOKİ Anaokulu işbirliği ile Bor İlçe merkezindeki Şelale  Parkında açılan sergi vatandaşların beğenisine sunuldu.  Sergiye Bor İlçe Kaymakamı Muammer Balcı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, şube müdürleri, bazı okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

BOR MEHMET GÜLEÇ İLKÖĞRETİMDEN RESİM VE TEKNOLOJİ TASARIM SERGİSİ

 

 

Bor Mehmet Güleç İlköğretim Okulu yıl içerisinde Resim ve Teknoloji Tasarım dersinde hazırlamış oldukları resim ve projeleri sergilediler. Resim Öğretmeni Nesrin Kılınç Çimen ve Teknoloji Tasarım Dersi öğretmeni Ramazan Gündoğdu’nun yönetiminde sunulan sergi büyük ilgi gördü. Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak ve Bor İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nazmi Kayalı’nın açılışını yaptığı sergi veliler ve öğrenciler tarafından gezildi.

 

Sergi’nin ardından toplanan kalabalığa ilköğretim öğrencileri ve ana sınıf öğrencileri gösteri yaptı. Öğretmen sanatçı Oktay Sarıteke’nin çaldığı parçalar ile oyun oynayan öğrenciler gönüllerince eğlendiler.

 

 

BOR TOKİ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ KEP FIRLATTI

 

Bor  TOKİ Anadolu öğretmen Lisesi Sosyal salonunda gerçekleşen program velilerinin yer alması, Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı.
 Programa, İlçe Kaymakamı  Muammer Balcı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, TOKİ Anadolu öğretmen Lisesi Müdürü Fatih Uzel , davetliler ve öğrenci velileri katıldı. Kaymakam Balcı, Bor TOKİ Anaokulu'na desteklerinden dolayı Kürşat Çolakkadıoğlu'na plaket verdi.

 

BOR SAĞLIK MESLEK LİSESİNDEN ANNELER GÜNÜ PROGRAMI

 

 

Bor Sağlık Meslek Lisesi tarafından Bor Halil Nuri Yurdakul Kültür merkezinde gerçekleşen programa, İlçe Kaymakamı  Muammer Balcı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, Bor Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Hüseyin Taşova, Okul Öğretmenleri, öğrenciler ve misafirler katıldı.


Etkinlikte, Kaymakam Balcı,  Yılın Annesi ödülünü Selime İşcan'a verdi. Selime İşcan 14 yıl önce eşini kaybedip 3 kızını büyüten ve halen Bor Sağlık Meslek Lisesi 12. sınıf da okuyan kızının sağlık problemleriyle tek başına mücadele eden vefakar bir anne. Programda öğrenciler hazırladıkları bir birinden güzel etkinlikleri sergilediler.

 

 

Editör: TE Bilişim