İl  şampiyonu olarak Niğde’yi temsilen  16-18 Mart 2015 tarihleri arasında Kayseri’de yapılan grup eleme müsabakalarında  Aksaray , Ankara  ve Nevşehir takımlarını saf dışı bırakarak grup birincisi olan Bor Atatürk Ortaokulu Küçük Erkek Voleybol takımı büyük bir başarıya imza atarak Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.


Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bor Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Fazıl TANIR öğrencilerimi canı gönülden kutluyorum. Canla başla mücadele ederek bütün rakiplerini 2-0 lık net skorlarla yenerek büyük bir başarıya imza attılar ve grup birincisi oldular. 2 sene önce Yıldız Erkek kategorisinde abileri de Türkiye yarı finalistlerinden biri olarak gururumuz olmuştu. Şimdi de onların kardeşleri aynı gururu bize yaşattılar ve kendilerine güvenenleri mahcup etmediler. İlimizi en güzel şekilde üstün başarıyla temsil ettiler. Hem sportif başarılarıyla hemde davranışlarıyla turnuva boyunca  herkesin takdirini kazandılar. Okulumuz hem küçük erkeklerde hemde küçük kızlarda ilimizi temsil etti Kayseri de, kızlarımızda gayet iyi mücadele ettiler ve gruplarında ikinci olarak turnuvayı tamamladılar. Ben bu süreçte en başta terleriyle sahayı ıslatan kazanma arzularıyla ve kararlılıklarıyla gözlerimizi yaşartan, göğsümü kabartan evlatlarıma Allahın izniyle onların bu günlere gelmelerine vesile olan yetiştiren saygıdeğer anne ve babalarına, her zaman  yanımızda olan hep destek tam destek anlayışıyla motivasyonumuzu daima yükselten  Okul müdürümüz Sayın Tamer BENLİ’ye Müdür yardımcımız Sayın Kabil ÖZMEN’e meslektaşım Sayın Fatih KİRİŞÇİ’ye , tüm öğretmen arkadaşlarıma , tüm personelimize ve öğrencilerimize velhasıl Bor Atatürk Ortaokulu ailesinin tüm üyelerine her daim bu evlatlarımızı hayırlı sonuçlar alabilmesi için dualarıyla zorumuzun kolay kılınmasına vesile olan tüm sevenlerimize ve sevdiklerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Grup birincisi olarak Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazanan Küçük Erkek Voleybol Takımımız 04-07- Nisan 2015 tarihleri arasında Düzce, Malatya , Isparta , Tokat illerimizden birinde ilimizi temsil edecek. Şimdiden herkesten dualarını bekliyoruz. İnşallah orada da ilimizi en güzel şekilde temsil ederek Türkiye finallerine katılacak ilk 8 takım arasına adımızı yazdırmak nasip olur."dedi. 


Okul Aile Birliği yönetimi bu başarıda emeği geçen başta Bor Atatürk Ortaokulu idarecilerinden Tamer BENLİ ve Kabil ÖZMEN’e Beden Eğitimi Öğretmenleri Fatih KİRİŞÇİ ve Fazıl TANIR’a  ve sporcu öğrencilere teşekkürlerini ileterek başarılarının devamını diledi. 



Editör: TE Bilişim