Başkent Niğde Vakfı, ODTÜ Geliştirme Vakfı Niğde Okulları’nı ziyaret etti. Ziyarete Başkent Niğde Vakfı Başkanı Muharrem Özmen, vakıf kurucuları ve üyeleri katıldı.

Ziyarete ayrıca ODTÜ Niğde Okulu’nun ilkokul 1. Blok inşaatını yaptıran Naci Şiri, Niğde Çağdaş Eğitim Vakfı yöneticileri ve okul yöneticileri katıldı.

Ziyaret hakkında bilgi veren Okul Müdürü Aydın Akbaş;  "13 Mayıs 2015 tarihinde Başkent Niğde Vakfı Başkanı Muharrem Özmen, vakıf yönetici ve üyeleri okulumuza ziyarette bulundular. Toplam 28 vakıf üyesinin katıldığı ziyaret oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Başkent Niğde Vakfı ve Niğde Çağdaş Eğitim Vakfı yönetici ve üyelerinin katıldığı toplantıda okulumuzun kuruluşundan bu güne gelişim aşamaları, fiziki ortamları ve eğitim öğretim uygulamaları hakkında bilgi verildi. Daha sonra okulun bölümleri birlikte gezilerek ziyaret tamamlandı. Başta Başkent Niğde Vakfı Başkanı Muharrem Özmen olmak üzere tüm yönetici ve üyelerine okulumuzu ziyaret ederek bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ederiz."dedi.






Editör: TE Bilişim