Milli Eğitim Bakanlığı’na görevlendirilen Niğde Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık ve Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Müdür Yardımcısı Mesut Alkan onuruna yemek verildi. Müdürlük personeli ve okul müdürleri tarafından ayrı ayrı verilen yemek Niğde Öğretmenevinde yapıldı. Yemeğe Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit, Milli Eğitim Yöneticileri, okul yöneticileri ve kurum personeli katıldı.


Yemekte bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık, dört aydır görev yaptığı Niğde’den özel nedenlerden dolayı ayrıldığını belirterek, Görev yaptığı süre içerisinde eğitim-öğretim hizmetlerinin etkin, verimli kılınmasında, kalitenin artırılmasında ve fiziki yapının iyileştirilmesinde gerekli her türlü desteği verenlere teşekkür etti.

Veda yemeğini düzenleyenlere ve katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Mesut Alkan, 2002 yılından beri sürdürdüğü Müdür Yardımcılığı görevinde çok güzel anıları olduğunu belirterek, “Gönlüm Niğde’de ve sizlerde kalarak ayrılıyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.

Veda yemeği, hediye ve plaket takdimiyle sona erdi. 

Editör: TE Bilişim