Öğretmenler arası Futbol Turnuvasında Alay Şehit Oktay Önder İlköğretim Okulu birinci oldu.
 
 
Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “24 Kasım Öğretmenler Günü Futbol Turnuvası” sona erdi.
 
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen turnuvaya Niğde merkezi ile belde ve köylerdeki ilköğretim ve lise dengi okulların öğretmenlerinin oluşturduğu toplam 14 takım katıldı.
 
Yaklaşık bir ay devam eden turnuvanın finali geçtiğimiz akşam Niğde Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Alay Şehit Oktay Önder İlköğretim Okulu takımları arasında Aktüel Halı Saha Tesislerinde oynandı.
 
Çekişmeli geçen final maçında rakibin 4-2 yenen Alay Şehit Oktay Önder İlköğretim Okulu turnuvanın şampiyonu oldu.
 
Öğretmenler Arası Futbol Turnuvasının her yıl geleneksel olarak düzenlendiğini vurgulayan Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, futbol turnuvasında il merkezinden ve köylerden gelen eğitimcilerin birbirleriyle kaynaşıp, centilmence mücadele etme fırsatı bulduğunu ifade ederek, bu tür organizelerle öğretmenler arasında güzel bir kaynaşma ortamı sağlandığını söyledi. Eser, katılan bütün takımlara da teşekkür etti.
 
Turnuvanın şampiyonu Alay Şehit Oktay Önder İlköğretim Okulu olurken, ikinci Niğde Anadolu İmam Hatip Lisesi, üçüncü Gazi İlköğretim Okulu, dördüncü Cumhuriyet Anadolu Lisesi oldu.
 
Dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarını Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, Eğitim Müfettişleri Başkanı Ali Özdemir, Şube Müdürü Fatih Altan’ın elinden aldı.
 



Editör: TE Bilişim