Niğde’de yaşayan 57 yaşındaki Yaşar Tekiner, okuma azmiyle gençlere örnek oluyor. Gazi İlköğretim Okulu’nda ikinci sınıfa giden torunuyla beraber kitap okuyan Yaşar Tekiner, okulun kitap okuma yarışmasında dereceye girdi.

 

Ödülünü Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’nin elinden alan 57 yaşındaki Yaşar Tekiner büyük alkış aldı. Milli Eğitim Müdürü Ekinci, kitap okumanın yaşının olmadığını söyleyerek, “Yaşar amcamız bize bir kez daha okumanın ve azmin önemini hatırlatmıştır. Kendisinden cami cemaatini de bu etkinliğin içine katmasını, cemaati okula getirmesini istiyorum. Örnek olacak bu davranışından dolayı amcamızı kutluyorum” diye konuştu.

 

Niğde Gazi İlköğretim Okulu’nda düzenlenen “Veliler Okuyor Kampanyası”nda ve “İstiklal Marşı Okuma Yarışması”nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

 

Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci yarışmaya katılan veli ve öğrencilere teşekkür ederek, “Eğitimde veli-okul-öğretmen üçlü saç ayağı gibidir. Hedefimiz bu ayakları dik tutarak, eğitimde başarıyı yakalamaktır. Bizim çok önemsediğimiz Değerler Eğitimi kapsamında yapılan bu güzel etkinlik göstermiştir ki, velilerimize bir adım gidersek onlar bize on adım geliyor. Kendilerine teşekkür ediyor, bu örnek çalışmaların bütün okullara yayılmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Gazi İlköğretim Okulu Değerler Eğitimi Kulübünün düzenlediği yarışmalara hem öğrencilerin hem de velilerin büyük ilgi gösterdiğini söyleyen okul müdürü Mehmet Alkan da, amaçlarının veli-okul işbirliğini daha geliştirmek olduğunu söyledi.

 

Editör: TE Bilişim