Niğde Belediye Başkanlığı çok sayıda okul bahçesinde düzenleme ve asfaltlama çalışması gerçekleştirerek eğitim öğretim yuvalarının bahçelerini tozdan ve çamurdan kurtarıyor.



 
Niğde Belediye Başkanlığı okul bahçelerinin asfaltlanmasını program dahilinde gerçekleştirmeye devam ediyor. Eğitim öğretimin yuvalarına desteklerini esirgemeyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, şehrin her köşesine hizmet ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.
 
Çalışmalar kapsamında Niğde Anadolu Lisesi, Niğde Kırbağları Anadolu İmam Hatip Lisesi, Asım ve Zeynep Ecemiş İlkokulu, 5 Şubat Ortaokulu bahçesinde asfaltlama işlemi gerçekleştirerek okulların modern ve sağlıklı oyun alanlarına kavuşması sağladı.

 
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür
 
5 Şubat Ortaokulu Müdürü Mustafa Çepel; "Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizleri kırmadı, bizlerin isteğini geri çevirmedi. Değerli zamanlarını bize ayırarak okulumuza gelip incelediler. Yapılması gereken ne varsa yapacaklarını söylediler. Verilen sözlerin yerine getirildiğini görüyoruz. Şahsım ve öğrencilerim adına Belediye Başkanı Sayın Faruk Akdoğan'a çok teşekkür ediyorum. Okulumuzun bahçesi tüm mahallenin kullanım alanı. 5 Şubat Ortaokulumuz Okullar Hayat Olsun projesi dahilinde mahalle sakinlerimizin de kullanım alanı olduğu için tüm mahallemiz adına da teşekkür ediyorum. Mahalle sakinlerimiz de bu hizmetten faydalanacak. Okullar hayat olsun projesi bundan 2-3 yıl önce başlamıştı. 5 Şubat Ortaokulumuz projeye dahil olan okullardan bir tanesi. Öğrencilerimiz, velilerimiz ve ya spor yapmayı seven gençlerimiz okul bahçesinde futbol oynuyorlardı. Toz toprak içinde kalıyorlardı bu sorundan kurtulduk. Okulumuzun arka kısmında bulunan futbol sahamızda düzenleme çalışmaları belediye ekipleri tarafından yapıldı. Gençlerimizin zamanlarını değerlendirdiği alanların düzeltilmiş olmasından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a çok teşekkür ediyoruz. Bizleri kırmayıp mahallemizi ve okulumuzu şenlendirdiler. Daha iyisi olamazdı teşekkür ediyoruz" dedi.



Editör: TE Bilişim