23 Nisan Havacılar Ortaokulu öğrencileri tarafından Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Kutlu Doğum Haftası”  programında öğrencilerin gösterileri büyük beğeni topladı.



İl Kültür Merkezinde düzenlenen programa Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Milli Eğitim Şube Müdürleri, idareciler, öğretmenler ve öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.


Kültür merkezi girişindeki serginin gezilmesi ile başlayan program, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, öğrenci tarafından Kuran’ı Kerim tilaveti ile devam etti.  Peygamber Efendimizin hayatını anlatan sine vizyon gösterisi izlendi.


Öğrenciler tarafından yapılan tiyatro gösterileri ve okunan şiirler hem salondakileri duygulandırdı hem de programdaki öğrencileri duygulandırdı.  Bir kız öğrencinin “Sen Kırk Yaşındasın” şiirini okurken gözyaşlarına boğuldu ve duygulu anlar yaşandı.


Yapılan program ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Ramazan Koyuncu,  Ahzap Suresi 21. Ayete vurgu yaparak, “ Peygamberimiz bizler için en güzel örnektir. Bu tür etkinlikler Peygamberimiz Hz. Muhammed’i tanımak, O’nun ahlakı ile ahlaklanmak ve örnek almak adına büyük bir fırsattır. Bizleri bu programda yalnız bırakmayan ve bu güzel anları bizimle paylaşan Milletvekilimiz Sayın Ömer Selvi Bey’e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Celalettin Ekinci Bey’e, Şube müdürlerimize, idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Program sonrasında Peygamber efendimize şiir ve mektup yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerin takdim edilmesi ile program sona erdi.


















Editör: TE Bilişim