Mersin ilinde ikamet eden, Niğde’deki akrabalarını Kızıl Elma Sitesinde ki evde ailece ziyarete gelen  Alzheimer hastası Eyyüp Kaçan , bugün sabah saat 7 sularında  Niğde’deki misafir olarak kaldıkları evden çıkarak bir daha geri dönmedi.

Eyyüp Kaçan’ın yakınları, Emniyet Güçlerine kayıp başvurusunda bulundu. Kayıp Eyyüp Kaçan’ın bulunması için bölgede Polis Ekipleri, arama çalışması başlattı.

Alzheimer hastası Eyyüp Kaçan’ın üzerinde lacivert pantolon ve kısa kollu tişort bulunmaktadır. Gören veya nerede olduğunu bilen vatandaşların  ALO 155 Polis Emniyet güçlerine veya ailesine 0553 475 85 97 nolu telefonla haber vermeleri  belirtildi.


'İNŞALLAH SAĞ SALİM BULURUZ'

Kaybolan Eyyüp Kaçan’ın eşi Meryem Havvaana, eşini her yerde aradıklarını ancak henüz bir izine rastlamadıklarını söyleyerek, "Sabah erken saatte herkes uyurken haber vermeden kapıyı açarak evi ter etmiş, evde göremediğimizden ve geri dönmediğinden bizi telaş aldı. Tanıdık herkese ve Emniyet Güçlerine haber verdik. İnşallah eşimi sağ salim buluruz. " dedi.

Editör: TE Bilişim