Av sezonu kapandı Av sezonu kapandı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgeden mucize haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Kahramanmaraş'ta, yıkılan apartmanın enkazında kalan 10 yaşındaki Ayça Çebni, ekiplerin çalışmasıyla 185'inci saatte kurtarıldı. Kahramanmaraş merkezli depremin 183. saatinde Hatay'da enkaz altındaki bir kişi daha sağ kurtarıldı. Diğer yandan depremin 182. saatinde büyük bir mucize daha yaşandı. Hatay'da Kaan isimli bir çocuğumuz sağ çıkarıldı. Adıyaman'da da baba-oğul enkaz altından sağ çıkarıldı.

185. SAAT MUCİZESİ!

Kahramanmaraş'ta, 7.7 büyüklüğündeki depremde yıkılan apartmanın enkazında kalan 10 yaşındaki Ayça Çebni, ekiplerin çalışmasıyla 185'inci saatte kurtarıldı.

183. SAAT MUCİZESİ!

Hatay'ın Antakya ilçesi Cebrail Mahallesi'nde depremin 183'üncü saatinde bir kişi mahsur kaldığı binanın enkazından sağ çıkarıldı.

182. SAAT MUCİZESİ!

Hatay'ın Antakya ilçesinde depremin 182'nci saatinde 13 yaşındaki çocuk mahsur kaldığı binanın enkazından sağ çıkarıldı.

178. SAAT MUCİZESİ!

Adıyaman'da Bozbey Apartmanı enkazından 178 sonra çıkartılan 6 yaşındaki Hivay, "Meyve suyu mu, çilekli süt mü" sorusuna "Çilekli süt, bir de poğaça" cevabını verdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca o anları sosyal medyasından, "178. saatte Hivay kızımız hayata tutundu. Umut hep var" sözleriyle paylaştı. Ekipler, Hivay'ın 4 yaşındaki kardeşi Miray'ı da kurtarmak için çalışmalarına devam ediyor.

177. SAAT MUCİZESİ!

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden 177 saat sonra, Hatay'ın merkez Antakya ilçesindeki enkazdan 26 yaşındaki Derya Akdoğan kurtarıldı.

170. SAATTE MUCİZE

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin üzerinden 7 gün geçti. 10 ilimizde yıkıcı hasara neden olan depremden Gaziantep'te etkilendi. Depremin 170. saatinde Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir mucize gerçekleşti.

Editör: TE Bilişim