Çiftlik İlçesine  bağlı Azatlı kasabasını ziyaret eden Vali  Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Reşat Bolat’ı makamında ziyaret ederek Kasabada yapılan ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi almasının ardından Millet Bahçesi inşası ve dere ıslah çalışmalarını yerinde inceledi.

İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş ve İl genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna birlikteliğinde gerçekleştirdiği ziyaretleri esnasında Vali   Yılmaz Şimşek’i Çiftlik Kaymakamı Adnan Doğan, Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel, Azatlı Belediye Başkanı Reşat Bolat, Azatlı belediye meclis üyeleri ile muhtarlar karşıladı.

Ziyaretlerine Azatlı Belediye Başkanlığı ile başlayan Vali  Yılmaz Şimşek, burada belediye meclis üyeleri ve muhtarların katılımı ile bir toplantı gerçekleştirerek; Başkan Reşat Bolat’tan belediye çalışmaları ve kasabanın genel durumu hakkında bilgi aldı.

Belediye ziyaretinin ardından Valimiz Yılmaz Şimşek, 2020 yatırım programına alınan taşkın koruma dere ıslah bölgesinde incelemelerde bulundu.

Yapımı devam eden millet bahçesini de yerinde inceleyen Vali  Yılmaz Şimşek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi almasının ardından kasaba sakinleri ile bir araya gelerek; sorun görüş ve talepleri dinledi.

Kasaba sakinlerinin kendisine ilettikleri sorunları tek tek dinleyen Vali  Yılmaz Şimşek, ilgili kurum müdürlerine sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması konusunda talimat verdi.

Kasaba merkezinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Yılmaz Şimşek, beraberindeki heyetle birlikte kasaba çıkışında devam eden asfaltlama çalışmalarını incelemesinin ardından Çiftlik ilçesinden ayrıldılar.

Editör: TE Bilişim