Vali Ertan Peynircioğlu ilçeleri tanımak amacı ile gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Çiftlik ilçesini ziyaret etti.

Vali Ertan Peynircioğlu’nu;  Çiftlik Kaymakamı Mustafa Dinç, Çiftlik İlçe Belediye Başkanı Serkan Güzel,  İlçe Garnizon Komutan V. J.Ast.Kd. Başçavuş İshak Başaran, İlçe Emniyet Amiri Yusuf Çetin,  Azatlı Belediye Başkanı Şahin Polat,  Divarlı Belediye Başkanı Mustafa Balcan, Bozköy Belediye Başkanı Yalçın Tekeli, Ak Parti İlçe Başkanı Cevat Temur ile daire amirleri karşıladı.

Vali Peynircioğlu ilk olarak Çiftlik Kaymakamlığını ziyaret etti.  İl Garnizon Komutanı J. Yarbay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Sağlık Müdürü Dr. Yılmaz Yücel,  İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Türkmen,  İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca'nın da bulunduğu heyet eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette, Vali Ertan Peynircioğlu Kaymakam Mustafa Dinç’ten İlçenin genel durumu hakkında brifing aldı.

Vali Ertan Peynircioğlu ve beraberindeki heyet Çiftlik İlçe Kaymakamlığında gerçekleştirilen ziyaretin ardından Çiftlik Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Vali Peynircioğlu Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel ile görüşerek  ilçe ve belediye hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Vali Peynircioğlu Belediye ziyaretinin ardından daire amirleri ile de bir süre sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.


Editör: TE Bilişim