Niğde’nin Çiftlik Belediyesi son zamanlarda güzel işlere imza atıyor. Niğde’nin Bor ilçesinden sonra en kalabalık ilçelerinden olan Çiftlik ilçesi sonunda modern bir düğün salonuna kavuşuyor. Çiftlik Belediyesi tarafından yapılan düğün salonunun altı otopark üzeri ise düğün salonu olacak..

 

Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel, “Belediyemizce yapılan, altında 700 metre kare  belediyemize ait kapalı otopark üzerinde ise   700 metre kare de düğün salonu inşaatının temeli atıldı ve hızla kara yapısı devam ediyor. En yakın zamanda tamamlamayı planlıyoruz. İnşaatı devam eden düğün salonumuz ilçemiz insanına yakışır modern bir sosyal salon olacak” dedi.

  

Çiftlik ilçesi son zamanda büyük değişime uğradı. İlçenin  bu güne kadar dokunulmamış bir çok mahalle ve sokaklarında asfalt, kaldırım, kilitli taş  ve bordür çalışmaları hızla ediyor.

 

 Çiftlik Belediye Meclisi güzel bir karar alarak  geçtiğimiz haftalarda şehit olan Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Mustafa Şahin’in ismi  meclis kararı ile ilçede bir caddeye verildi.

 

Editör: TE Bilişim