''Salonda Hareket, Çiftlik'te Bereket'' projesi kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlediği turnuvaya 6 takım katıldı.


 
Lig usulüne göre oynanan müsabakalarda en çok puanı toplayan Çiftlik Anadolu Lisesi Şampiyon oldu. İkinci sırada ise Çiftlik Kaymakamlığı yer alırken son müsabakada Çiftlik Anadolu Lisesi ve  Çiftlik Kaymakamlığı karşı karşıya geldi.


 
Maç çok çekişmeli geçerken ilk yarı 2-2 eşitlikle tamamlandı ikinci yarı ise 7-5 Çiftlik Anadolu Lisesi maçı kazandı ve şampiyon oldu.3 sırayı ise Asmasız Orta Okulu aldı. Etkinliklerin proje kapsamında devam edeceğini söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ramazan YILMAZ, Çiftlik'in sosyal, kültürel ve sportif bir ilçe olacağının vurgusunu yaptı. 



Final maçı ve ödül merasimine Çiftlik Kaymakamı Mustafa Dinç, Çiftlik Garnizon Komutanı Birol Altıparmak, Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel, Çiftlik Emniyet Amiri Hacı Şahgül, İlçe Sağlık Müdürü Sonay Uysal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Çelik, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erdoğan Özer Katıldı.


 
 Müsabakalara ilgi oldukça yoğundu son gün müsabakaları yaklaşık 200 e yakın  taraftar seyretti. Çiftlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ramazan YILMAZ ; Bu Turnuvaya Maddi ve Manevi Desteklerini Esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN ve Spor Şube Müdürü Bülent ÖZGÜVEN’e teşekkür etti.


Editör: TE Bilişim