AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Melendizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’yle biraraya geldi. Nahita Hotel’de gerçekleşen toplantıda Melendizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Altındağ, 22 Aralık tarihinde gerçekleştirdikleri Melendiz Çalıştay’ının sonuçlarını milletvekilleriyle paylaştı. Oldukça samimi bir havada gerçekleşen toplantıda Çiftlik belde ve köylerinin sorunları masaya yatırıldı.


Melendizliler Derneği yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıya milletvekillerinin yanı sıra Belediye Başkanı Faruk Akdoğan katıldı.

 

Kavaklıoğlu: Çiftlik önemli sulama ve ulaşım yatırımları alıyor

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, oldukça etkili çalışmalara imza atmaya başlayan Melendizliler Derneği ile toplantılarının oldukça verimli geçtiğini, Melendiz’in her köşesinin sorunlarını giderilmesi noktasında gayretle çabalamaya devam edeceklerini söyledi. Sorun ve ihtiyaçların masaya yatırıldığı toplantıda dernek yöneticilerinin kendilerine ilettiklerinin çözümü için çaba sarf edeceklerini kaydeden Kavaklıoğlu, ilçeye yönelik yatırımlarla ilgili de bilgi verdi.


İlçe halkının heyecanla beklediği Azatlı Barajı projesinde kapalı sulama kanalları dahil büyük bir yatırımın hayata geçmeye başlayacağını ifade eden Kavaklıoğlu, barajın yer tesliminin tamamlandığını Nisan ayında da inşaat safhasının başlayacağını kaydetti. Köylerin Özel İdare kanalıyla ciddi yatırımlar almaya devam ettiğini belirten Kavaklıoğlu, belediyelerin de alt yapı sorunlarının İller Bankası destekli projelerle çözüme kavuşmakta olduğunu vurguladı. Azatlı’nın 5 Milyon, Bozköy’ün 10 Milyon ve Divarlı’nın 6 Milyon TL’lik kanalizasyon projelerinin başladığını ayrıca çevre kirliliğini önleme projeleri için Çiftlik, Divarlı, Azatlı, Bozköy ve Kitreli belediyelerine nakdi destek sağlandığını ifade etti. Eğitimde öğretmen ihtiyacının ve derslik ihtiyaçlarının da hızla çözülmekte olduğunun altını çizen Alpaslan Kavaklıoğlu, ilçeye yeni ve modern bir hastane kazandırmak için de takipte olduklarını vurguladı. Kavaklıoğlu ayrıca Sekkin ve Güzelyurt yolunun yapım sürecinin tamamlandığını, sıkça gündeme gelen Ketençimen Yolunun da proje safhasının sürdüğünü önümüzdeki yılda yapım süresinin başlaması için yoğun bir gayret içinde olduklarını sözlerine ekledi.

 

Altındağ’dan milletvekillerine teşekkür

Melendizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Altındağ ise “Dernek olarak çok önemli çalışmalara imza atmaya başladık. Her haftaya bir program tertipliyoruz. Geçtiğimiz hafta da ilçemizde bir çalıştay organize etmiştik. Milletvekillerimiz Sayın Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi ile “1. Melendiz Çalıştayı”nın sonuç değerlendirmesini yapmak üzere toplandık. Sayın vekillerimize derneğimizin davetine iştirak ettikleri için ve çalıştayımızdan çıkan sorunlarla yakından ilgilendikleri için teşekkür ediyorum. Bundan sonra da sorunların çözümüne katkı sağlamaya devam edeceklerini düşünüyorum. İlçemiz önemli bir nüfusa sahip ve hizmet ihtiyaçları giderek artmaktadır. Birlikte güzel işler başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.



 

Editör: TE Bilişim