AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’nin ulaşımda başlattıkları yatırım seferberliği ilçelerde de hız kazandı. Oldukça sık kullanılan bir güzergâh olan ve özellikle kış aylarında sürekli kapanması nedeniyle bölge halkının zorluk çekmesine neden olan Çiftlik-Kayırlı yolunda yaşanan sorunlar milletvekillerinin ilgisi, İl Özel İdaresinin desteğiyle sona eriyor. İl Özel İdaresi ekiplerinin hummalı bir çalışma yürüttüğü Çiftlik-Kayırlı yolunda genişletme ve standardını yükseltme çalışmaları yapılıyor. Özellikle yolun kışın kapanan bölümünün değiştirilmesi çalışmaları yürütülürken asfalt sezonu bitmeden yolun yetiştirilmesi planlanıyor.


Geçtiğimiz günlerde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol, Divarlı Belediye Başkanı Rüstem Cullaz, Bozköy Belediye Başkanı Hüseyin Aslan, İl Genel Meclis üyeleri Ramazan Ceylan ve Muhsin Koçoğlu ile Özel İdare ekipleriyle yolda incelemelerde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Bayram Taş, yolun gittikçe önem kazandığını ancak şuana dek ihtiyaca yeterince cevap verecek durumda olmadığını, bu yürütülen çalışma sonrasında bölgedeki belde ve köyler ile Çiftlik ilçesi arasındaki irtibatın çoğalmasının sağlanacağını ifade etti.


Kışın yaşanan sıkıntılar son buluyor

AK Parti İlçe Başkanı Bayram Taş ayrıca şu bilgileri verdi: “Son zamanlarda Çiftlik Devlet hastanesinin yeni uzman doktorlara kavuşması ve fiziki durumdan güçlendirilmesi ile merkeze 85 km uzakta olan Kayırlı beldesi ve Gösterli köyü sağlık hizmetlerini 17 km uzaklıktaki Çiftlik ilçesinden almaya başlamıştır. Bu potansiyeli gördükten sonra Çiftlik AK Parti İlçe teşkilatı olarak il genel meclisimiz aracılığıyla kullanılmakta olan yolun kış şartlarında hemen kapanmasından ötürü yeni bir güzergâhtan yeni yolun açılması hususunda girişimlerimiz oldu.  Niğde Milletvekillerimiz Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’nin de takibi ile İl Özel İdaremiz tarafından yeni bir yolun açılması için çalışmalara başlandı. Başta Milletvekillerimiz olmak üzere İl Özel İdaresine ve emeği geçenlere Çiftlik ilçesi adına teşekkürü borç biliyorum”.

Kavaklıoğlu: “Hizmet etmeyi bir ibadet sayıyoruz”

Niğde’nin her köşesinin sorunlarını çözmek için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını belirten AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ise “Niğde’mizin insanlarına hizmet etmeyi bir ibadet sayıyoruz. İnsanımızın huzur ve güven içinde modern bir hizmet alacak şekilde bu yolun yapılıyor olması, bizi de mutlu etmektedir. Yolun yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.


 

Editör: TE Bilişim