Niğde Valisi Alim Barut ve İl Genel Meclisi üyelerinden oluşan heyet Çamardı İlçesinde bulunan Demirkazık Kamp Eğitim Merkezini ziyaret etti.
 
Niğde Valisi Âlim Barut ve beraberindeki heyetle, İl Genel Meclis Başkanı Nuri Ayduğan ve meclis üyeleri, İl Özel İdare Genel sekreteri Muhittin Şahin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Çamardı Kaymakamı Mehmet Sarıbacak, Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, yapımı devam eden Demirkazık çok amaçlı köy konağında incelemelerde bulundular. İnceleme sonrası Milli takımların gözde merkezi olan Demirkazık kamp eğitim merkezine ziyarette bulunan heyete İl Müdürü Metin Kaplan tesis hakkında bilgi verdi.
 
     Demirkazık kamp eğitim merkezinde Milli takımların bu güne kadar 50 hazırlık kampı yaptıklarını ve 2010 yılı içerisinde 7–8 kampın tarihlerinin çakışması nedeniyle kampların yapılamadığını ifade eden Kaplan Demirkazık Türkiyede’ki Milli takım kamp merkezleri içerisinde en fazla tercih edilen kamp merkezi olmuştur dedi. Misafirler yenilen yemek’ten sonra dağıldılar.
 
Editör: TE Bilişim