Çamardı İlçesi’nde Amatör Spor Haftasında etkinlikler yapıldı.

  

Çamardı İlçesinde Amatör Spor Haftası dolayısı ile yapılan etkinlikler (Kros, Badminton, futsal, masa tenisi) büyük ilgi gördü. 

 

Kaymakam Adnan KARAOSMANOĞLU; "Amatör Spor Haftası" dolayısıyla  sporun dostluk, kardeşlik, rakibe saygı ve disiplin demek olduğunu kaydetti. Sporda şiddetin olmaması gerektiğini dile getiren KARAOSMANOĞLU, şunları kaydetti: "Küçük yaşlarda bunları kazanmaya başladığımızda hem iyi bir sporcu hem de iyi bir yaşam tarzı elde ederiz. Halkımızın, gençlerimizin ve çocuklarımızın düzenli olarak spor yapmalarını sağlamak ve sosyal sorumluluk duygusunu aşılamak için üzerimize düşeni yapacağız."dedi.

  

İlçe  Gençlik ve Spor Müdürlüğü  tarafından  düzenlenen  kros  müsabakasına Kaymakam KARAOSMANOĞLU,  İlçe   Milli Eğitim   Müdürü       Mehmet  ULUSOY,   Şube   Müdürü   Hacı DÜNDAR,  İlçe  Gençlik  ve  Spor   Müdürü   Serkan  AVŞAR, Beden Eğitimi  Öğretmeni  Serkan KOCAMAN, vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katıldı. Daha sonra badminton  oynayan Kaymakam KARAOSMANOĞLU, son  olarak Niğde  5 Şubat  Stadyumu'nda  veteranlar, eski profesyonel ve amatör  futbolculardan  oluşan  karma takımla  futbol  maçı  yaptı.







 

 

Editör: TE Bilişim