Niğde Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı Latif Güngör Başkanlığında Demirkazık Dağ Ve Kayak Evinde İstişare Toplantılarından ikincisini yaptı. Toplantıya Merkez ilçe Mahalle Başkanları da katıldı.

 

         Geçtiğimiz günlerde Çiftehan da bir istişare toplantısı yapan Merkez İlçe; İkinci İstişare Toplantısı için Demirkazığı seçti. Sabah namazında Dedelibağ Caminde bir araya gelen Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Birim Başkanları ve Mahalle Başkanları hep birlikte kılınan sabah namazının ardından Çamardı Demirkazığa hareket etti.

 

         Doğa Yürüyüşü

 

         Sabah erken saatlerde Demirkazığa gelen ekip, Dağevine de adını veren Demirkazık Dağında doğa yürüyüşü yaptı. Yürüyüş öncesinde Başkan Güngör “Doğa ile baş başa ve her türlü stresten, şehrin kalabalıklarından, siyasetin sıcak atmosferinden uzak ekibimle istişare yapabileceğimiz bir mekândayız. Kahvaltı öncesinde kısa bir yürüyüşle Demirkazık Dağına doğru ilerleyeceğiz. Oksijeni bol bir dağ havası alıp sonrasında kahvaltımızı ardından da ‘İstişare Toplantımızı’ yapıcağız.”dedi.

 

         İstişare Toplantısına Mahalle Başkanları da Katıldı

 

         Hep birlikte yapılan kahvaltının ardından ‘Niğde Ak Parti Merkez İlçe 2. İstişare Toplantısı’na geçildi. Toplantıda bir konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Güngör “Yılın bu ilk gününde, bu tatil gününde işini, gücünü, ailesini, sevdiklerini bırakarak buraya gelen bütün teşkilat mensuplarımıza içtenlikle teşekkür ederim. Seçim çalışmalarından uzak, sadece teşkilat çalışması olmasına rağmen bu kadar kalabalık bir ekiple burada olmaktan, sizlerle bu havayı solumaktan, onur duyduğumu ve sizlerle iftihar ettiğimi bilmenizi isterim.”dedi. Güngör “Niğde siyasi hayatında istikrarlı, geniş katılımlı, zengin içerikli istişare toplantısı geleneği olan bir başka parti bulunmuyor. Buradan altını çizerek bir kez daha ifade ediyorum; AK Parti bir ekip hareketi, bir gönül hareketi, bir ortak akıl hareketi olarak ortaya çıktı. Bugüne kadar ilk günkü aşk ve heyecanla faaliyet gösterdik, bundan sonra da aynı ruh, aynı heyecanla, aynı coşkuyla İl Başkanımızın, Partimizin, milletimizin çizdiği rotada yolumuza devam edeceğiz. Niğde AK Parti ailesinin en önemli özelliği, İl Yönetiminden Kadın kollarına, ilçe Yönetimlerinden Gençlik Kollarına, bu davaya, bu siyasi harekete gönül bağıyla bağlı olmalarıdır. Birlik ve bütünlüğünü her şeyin üzerinde tutmalarıdır. Bu büyük ailenin her ferdi dava bilinciyle hareket eder, inanç ve azimle mücadelesini sürdürür. Bu mücadelede kişisel hesaplara, senlik benlik çekişmesine yer yoktur. Her bir arkadaşım milletimizin omuzlarımıza yüklediği kutsal emanetin aynı derecede sahibidir, sorumlusudur, takipçisidir. Siz mahalle başkanlarımızdan başlayarak belde teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, AK Parti’nin hücrelerini oluşturan birimlerde görev alan her arkadaşımız bu ekibin vazgeçilmez bir parçasıdır. Hücre yenilenmesi dediğimiz görev değişimleri elbette oluyor, olacaktır. Ama 23 mahallede 100 bini aşkın vatandaşımıza ulaşmamızı sağlayan teşkilatlarımız, onları ayakta tutan arkadaşlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, birim başkanlarımız AK Parti’nin asli unsurlarıdır. AK Parti’yi ayakta tutan asli omurgadır. Buradan şunu bir kez daha vurgulamak istiyorum ki bugüne kadar AK Parti’ye emek vermiş, gönül vermiş bütün arkadaşlarımızla bütün hizmet sevdalılarıyla aynı yolda durmadan, yorulmadan, usanmadan yürüdüğümüzü, yürüyeceğimizi yine iftiharla, kıvançla belirtmek istiyorum.”dedi.

 

         Öğleden sonra gerçekleşen ikili görüşmelerde Mahalle Başkanlarının tavsiye ve şikâyetleri ile yapılmasının uygun olduğunu düşündükleri fikirler Merkez İlçe Mahalle Koordinatörleri tarafından dinlendi. Mahalleler ile ilgili istişarelerin ilerleyen dönemlerde hayata geçirilecek teşkilat projeleri ile kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi.

 

         İkili görüşmelerin ardından Ak Parti İstişare Toplantısının İkincisi son buldu.


 

 







Editör: TE Bilişim