Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'dan büyük bir projenin daha müjdesini verdi. Kayaardı bölgesinde bulunan vadinin rekreasyonunu yapılarak mesire alanı haline getirilecek.

Niğde Belediyesi Başkanlığı girişimleri sonucunda şu anda atıl durumda bulunan Kayaardı Vadisi gerçekleştirilecek rekreasyon  projesi doğrultusunda mesire alanı haline getirilecek. Güzel ve modern bir doğa çalışması olacak proje gerçekleştiğinde Niğde' ye değer katacak.

Kayaardı rekreasyon projesi hakkında bilgi veren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Park ve bahçe yapım çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda 300 dönüm Kayaardı vadisine bakan bölgede bir piknik park ve  rekreasyon alanı olarak düşündüğümüz planladığımız alan var. Bu alanın 100 dönümünü projelendirdiğimiz ve bu projenin onayı için anıtlar kuruluna müracaat ettiğimizi ifade etmek istiyorum. Yine onun dışında tespit ettiğimiz Dere mahallesinde bir nokta var. Orayla ilgili bir çalışma başlattık. Yine Aşağı Kayabaşı mahallesinde kendirli rezidans ilerisinde, Nar mahallesinde ve diğer bazı mahallelerimizde park çalışmalarımız var. Bunlar şuanda devam ediyor. Nar mahallemizin parkının da açılışını 1 ay sonra gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.

Niğde modern kavşaklara kavuştu

Kavşak çalışmalarının devam ettiğini belirten Niğde Belediye Başkanı Akdoğan; "Kavşak çalışmalarımız var. Şehitlik kavşağındaki düzenleme bitmek üzere. 20 Ağustosa kadar tamamlanmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.



Editör: TE Bilişim