1-4 Kasım 2012 tarihinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak olan 2. Niğde Günleri hazırlıkları hızla devam ediyor. Valilik, Niğde Belediyesi, Niğde Üniversitesi, ilçe belediyeleri ve belde belediyeleri ile birçok sivil toplum kuruluşunun yanında Niğde de üretim yapan ve ismi Niğde ile anılan yöresel ürünlerimizi Ankara’ya tanıtacak olan birçok özel kuruluşun katılacağı 2. Niğde Günleri’nde artık son günlere yaklaşılıyor. Tarihi, kültürü, doğa güzellikleri, yöresel ürünleri, üretimleri ve birçok özelliğinin tanıtılacağı Niğde, Ankara’da müthiş bir şekilde kendini tanıtmaya hazırlanıyor. 1-4 Kasım tarihleri arasında Ankara’da görücüye çıkıyoruz. 

 

2. Niğde Günleri tanıtım organizasyonu üstlenen Seel Ajans yetkilisi Serdar Güleş’in bir basın açıklaması yaparak kamuoyunu bilgilendirdi.



Güleş açıklamasında "Niğde her şeyin en güzeline layık ve en güzel tanıtımı hak eden bir şehir. Organizasyonu Niğde bürokrasisinin, Niğde Dernekler Federasyonu ve Başkent Niğde Vakfı’nın vermiş olduğu destekler sayesinde yapacağız. 2. Niğde günlerinde Ankara içinde ve Niğde içinde birçok tanıtım faaliyeti göstereceğiz. Geçen yıla oranla daha coşkulu ve yoğun bir program planlanmış durumda. Bu etkinlikte emeği geçen ve Niğde’nin tanıtımına ve bu tanıtım duvarına tuğla koyan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Güleş ayrıca geçen yıl 122 bin kişi tarafından ziyaret edilen Niğde günlerinde  bu yıl hedeflerinin 250 bin kişi olduğunda belirtti. Gerek Ankara içinde gerekse Niğde için de yapılan çalışmalar doğrultusunda 2. Niğde Günleri’ne çok ciddi bir katılım söz konusu olacağını vurgulayan Güleş; “Tüm güzellikleri hak eden Niğde'nin en iyi şekilde tanıtılması ve tüm Türkiye’den insanların Niğde’yi gerek iç turizm gerekse doğası ile tüm güzelliklerini etkili bir tanıtım programı ile aktaracağız. Niğde’liler ve organizasyona katılan firmalarımız ile birlikte kısa ve uzun vadeli olarak güzel bir tanıtıma imza atacağız” diye konuştu. 


 
Ankara’da yapılacak 2. Niğde Günleri için reklam çalışmalarına başlandığını söyleyen Seel Ajans yetkilisi Serdar Güleş, “2. Niğde Günleri’ne ziyaretçi çekmek için elimizden gelen bütün gayreti sarf ediyoruz. TBMM, 81 ilin valiliklerine, Ankara bürokrasisine ve özellikle Niğde’nin geleceği açısından ciddi rol oynayacak bütün kurum ve kuruluşlara reklam ve davetiye göndermeye başladık. Ostim, Gimat, Toptancılar Hali vb. site halindeki sektörel bölgelere reklam çalışmaları hızla devam etmekte. Niğde’nin 4 gün boyunca Ankara’da layık olduğu şekilde tanıtılması için ne gerekiyorsa yapılmaktadır. 1 Kasım günü Atatürk Kültür Merkezi’ne gelen misafirleri harika sürprizlerle karşılaşacaklar. Eğlenceli ve dolu dolu 2. Niğde Günleri’ne herkesi davet ediyoruz” dedi.

 

 

2. Niğde Günleri ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için www.nigdegunleri.org sitesi ziyaret edebilirsiniz.


Editör: TE Bilişim