Kemerhisar Belediyesi yeni hizmet binası ve İçmeceler Şifalı Su Tesisinin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. 

Kemerhisar’da düzenlenen törene, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Hatay Milletvekili Serkan Topal, Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Genel Başkanı Danışmanı Recep Cengiz, CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

İlk program Kemerhisar Belediyesinin yenilenen hizmet binasının açılışı yapıldı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış programından sonra şifalı su olan İçmeceler Şifalı Su Tesisinin açılış kurdelesini misafir milletvekilleri kesti.


Niğde’nin ihmal edilmiş bir il olduğunu söyleyen Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer; “Bu il için hepimizin yapacakları var. Bu süreçte Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanlığının olduğu Bozköy’de, Yıldıztepe’de, Aktaş’ta, Azatlı’da başkanlarımız gerçekten güzel çalışmalar yürütüyor. Kemerhisar’da bizim güney Kapadokya’nın başkentine de her şey yakışıyor. Biz her konuda bu bağlamda desteklerimizi vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Kemerhisar’da hizmetlerin eksik kaldığını ve dönemlerinde bir çok hizmete imza attıklarını belirten Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı ise; “ Kemerhisar’ın misafirleri değil ev sahibisiniz. Hiç kimsenin sizlere misafir gibi davranmasına izin vermeyin. Bana ve Kemerhisar’a yapılan tüm haksızlıkların karşısında dimdik durun. Çünkü iyiler susarsa kötüler çok konuşur. Hepiniz biliyorsunuz 2 yıl önce burası ne durumdaydı. 10 yıllık iktidar döneminden kalan bir tane eser gösterin. Hani hükümetten yana her şey yapılacaktı. Biz iki yıl içerisinde yaptığımız eserleri artık biz bile sayamaz hale geldik.” diye konuştu.

Programda misafir Milletvekilleri Hatay Milletvekili Serkan Topal, Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Genel Başkanı Danışmanı Recep Cengiz birer konuşma yaptı.

YILLARIN KEMERHİSAR İÇMECESİ NİHAYET AÇILDI

Konuşmalardan sonra yeni Belediye Hizmet Binasının kurdelesi kesildikten sonra misafirler binayı gezerek incelemelerde bulundu. Son iki dönem Belediye Başkanlığı iktidar partisinde olan ancak yaklaşık 13 yıldır kapalı ve atıl durumda bulunan Kemerhisar İçmeceleri CHP'li Beytullah Kirazcı'nın Belediye başkanı seçilmesinin ardından  yeniden düzenlenek piknik alanı, resturant, misafirhane ve içmece suyu ile birlikte yeniden halkın hizmetine sunuldu. 

Kemerhisar'da geleneksel bu yıl 2. si düzenlenen Özgür Uçurtma Şenliği de yapıldı. Onlarca çocuk gökyüzüne uçurmalarını salarak uçurdu. 

Kemerhisar'daki etkinliğin ardından, Eylem Örgütlenme Derneği Niğde Şubesi ve Halkçı Gençlik Derneğinin ortaklaşa düzenlediği " Gençler Soruyor, Milletvekilleri Cevaplıyor" isimli panel düzenlendi. Panelde geçtiğimiz gün rahatsızlığı nedeni ile hayatını kaybeden Halkçı Gençlik Derneği Niğde İl Başkanı Mahmut Genç,  öldürülen CHP Malatya Gençlik Kolları başkanı ve gezi olaylarını hayatlarını yitiren dernek üyeleri gençler de anıldı. 

Panele katılan milletvekilleri konuşma yaparken, gençler de milletvekillerine sorularını yöneltti. 




Editör: TE Bilişim