Bor Kayabaşı Panorama Piknik Alanında Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu ve İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi konukları misafir eden Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat; “Niğde ve Bor’un geleceği için el ele vermeliyiz. Kamu kurumlarından yerel yönetimlere, üniversiteden meslek odalarına, sivil toplum kuruluşlarından medyaya hepimize büyük görev düşüyor.” dedi.

Niğde Gazeteciler Cemiyeti(NGC)   NİĞDE HAVAALANI İSTİYOR KAMPANYASINA destek veren kişi ve kurumlar için TEMA ile işbirliği içinde dikilen fidanlar anısına düzenlenen  ve 2 gün süren etkinliklerin; son gününde, konuk cemiyet başkanları ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim kurulu Üyelerine Niğde ve çevresinin tarihi ve turistik yerlerine gezi ve tanıtım programları gerçekleştirildi.Niğde Tanıtım Gezisinin Son Durağı Bor Kayabaşı Parkı ve Panorama Piknik Alanıydı. Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’a Niğde Gazeteciler Cemiyeti’nin konukları Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu ve İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyelerine Niğde’nin geleneksel tadları olan Bor Söğürmesi ve Niğde Tava İkram edildi.

Niğde Gazeteciler Cemiyeti(NGC) Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Başaran, “Bor Belediye Başkanımız, Niğde Gazeteciler Cemiyeti(NGC)’ nin, Niğde basınının, Niğde’nin geleceğine dönük her türlü girişime destek olmanın ötesinde bizzat içerisinde olmuştur. Niğde Gazeteciler Cemiyeti’nin başlattığı NİĞDE HAVAALANI İSTİYOR KAMPANYASI BOR Standında, bizzat ilk imzayı atarak destek olmuştur.”dedi.

Bor Kayabaşı Panorama Piknik Alanında Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu ve İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi konukları misafir eden Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat; “Biz ilçemizin ticaretini, sosyal ve kültürel hayatını geliştirmek ve zenginleştirmek için çalışıyoruz. Bor, Osamanlı’nın barut ihtiyacının büyük bölümünü karşılıyordu. Eski tarz savaş silah, bıçak tarzı artık yok olan alanlarda Bo’un tarihi misyonu var. Dericilik sektöründe Bor çok önemli merkez, Bor’un Pazarı Bölgenin en köklü ve Meşhur Pazarı.” dedi.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’a Niğde Gazeteciler Cemiyeti(NGC); etkinliklerine katkısı onuruna plaketi Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Turgut Özdemir ile İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Osman Hakan Kiracı tarfından takdim edildi.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’a NGC’nin başlattığı "Niğde Hava alanı istiyor" kampanyasında imzalarını atarak destek veren kişi ve kurumlar için TEMA ile işbirliği içinde dikilen fidanlar için hazırlanan onur belgesi Güney Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Talat Akay ile Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yetişen tarafından verildi.


 

Editör: TE Bilişim