Murat Kurum’un hatası değil, hata Bor Belediyesinin! Murat Kurum’un hatası değil, hata Bor Belediyesinin!

Bor’un en eski ve köklü yerleşim yerlerinden birisi olan Harım mahallesinde bir araya gelen hayırseverler, doğup büyüdükleri mahallede geçmişten bugüne ebediyete intikal etmiş ataları anısına dua etmek için oluşturdukları güzel dayanışma ile Cuma namazı çıkışında Harım mahallesi. Yağlıca Caddesi üzerinde ki ŞANİŞE meydanında (Kahveci Nuri Güngör işyeri önü) düzenlenen anlamlı etkinlikte cemaat ve yoldan geçenlere yaklaşık 50 kilogram lokma tatlısı, tavuklu, nohutlu pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

Şanişe Meydanı, hayırseverlerin anlamlı dayanışma etkinliğine katılımda bulunan vatandaşlar, imam ve hatiplerin dualarıyla şenlendi.

Cuma Namazı ardından dağıtılan Lokma Tatlısı, nohutlu, tavuklu pilav Harım mahallesinde bu güne kadar gelmiş-geçmiş vefat eden tüm insanlar için Üç Aylarında  (Recep, Şaban ve Ramazan) içinde bulunulduğu hayırlı bir Cuma gününde okunan duaların sevabına nail olunmaya çalışıldı.

Lokma tatlısı etkinliğine; Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, Bor Esnaf Odaları Başkan ve Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Başkan ve Temsilcileri, Cami İmam ve Bor Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri,katılımda bulundular.

Editör: TE Bilişim