Bor Haber.net Sitemiz Niğde Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü İlköğretim Ana Bilimdalı Yüksek Lisans Tezinde yer aldı. 


Niğde Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü İlköğretim Ana Bilimdalı öğrencilerinden Durmuş Erhan Yıldız Bor İlçesi için bu güne kadar hazırlanmış en geniş araştırmayı içeren Yüksek Lisans Tezi hazırladı. 


Durmuş Erhan Yıldız'ın Niğde Üniversitesi tarafından kabul gören Yüksek Lisans Tezinde Bor İlçesi ile ilgili ilginç araştırmalar mevcut. 

Sitemizin sağ modülünde yer elan " SAYFALAR" bölümünde de ileriki zamanda yerini alacak  olan " NİĞDE İLİ BOR İLÇESİ’NİN TARİHİ SOSYO-KÜLTÜREL VE EKONOMİK YAPISI" isimli araştırma da çok ilginç konular mevcut. 

BOR İLÇESİ HAKKINDA EN GENİŞ ARAŞTIRMA

Niğde Üniversitesi tarafından onaylanan Tez de Durmuş Erhan YILDIZ Bu güne kadar bilinen bazı konuların yanlış olduğunu da ispatlıyor. Bu konular sitemizde ilerki zamanlarda yer alacak. 

" NİĞDE İLİ BOR İLÇESİ’NİN TARİHİ SOSYO-KÜLTÜREL VE EKONOMİK YAPISI" isimli araştırmada, Niğde ile özdeşleşen, bütün Türkiye ve Dünya dan Niğdeli hemşirelerimizin takip ettiği Borhaber.net sitemizde yer aldı. 

Durmuş Erhan YILDIZ'ın araştırıp hazırladığı Yüksek Lisans Tezin de Borhaber.net şu şekilde yer alıyor. 


2.1.3.5.4. http://www.borhaber.net.

İnternet haberciliğinin gelişmesine kayıtsız kalmayan ve bunu en iyi şekilde kullanan Bor haber internet sahibi yönetici ve koordinatörü Selim Gökel, sanal alemde ki imzasını 6 Haziran 2008 tarihinde atmış.

İlk başlarda Bor halkına hitap etmesi düşünülen Bor haber.net  internet adresinin, takipçilerinin %60’ının Niğde’de olduğunun fark edilmesi üzerine Niğde’nin geneline seslenen bir misyona bürünmüşlerdir. Öyle ki Niğde de gündem oluşturan en önemli haber kaynağı Bor Haber.net internet sitesidir.

Dünyaca ünlü internet siteleri sayacı firması olan Alexa (Top Sites -Sites ordered by popularity) verilerine göre www.borhaber.net sitemiz İç Anadolu Bölgesinde on binlerce farklı konu ve içerikte yayın yapan siteler içinde 65. sırada yer alıyor. (Selim Gökel'in notu ; şuan sitemiz 33. sırada Tıklayın) Dünyanın her yerinden takip edilen Borhaber.net, Niğde geneli haber siteleri arasında büyük farkla 1. Sırada yer almaktadır.

...








Editör: TE Bilişim