Bor Belediyesi,  altyapı çalışmaları  ve sert kış şartlarından dolayı bozulan cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarına başladı.


Yaz aylarının gelmesiyle birlikte asfalt sezonunu açan Bor Belediyesince, şehir merkezindeki ana caddelerin tamamının asfaltlanacağı belirtildi.

Bor Belediyesi tarafından yıl içinde sıcak karışım-beton asfalt ihalesi yapılarak Bor Otogar kavşağı ile Eski Hükümet Konağı arasında 1. etap çalışmalarına başlanıldı. Otogar Kavşağı – Jandarma Komutanlığı  – Atatürk Caddesi’ne kadar olan  bölüm trafiğe kapatılarak asfalt freze ile kazındı,  kaldırım bordürleri söküldü ve asfaltlama çalışmalarına hızla devam ediliyor.

BAŞKAN ERAT ; BOZUK BÜTÜN YOLLARIMIZ ASFALTLANACAK

Bor İlçesi’nde  bir çok mahalle ve caddede doğalgaz ve elektrik tellerinin yer altına alınması çalışmaları başlamış ve bu çalışmalar neticesinde yollarda bozulmalar meydan gelmişti. Vatandaşın mağdur olmaması  için asfalt çalışmalarına hemen başladıklarını  dile getiren Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ,'' İlçemize doğalgazın getirilmesiyle birlikte  öncelikli olarak otogar kavşağı ve hükümet konağı arasında bulunan güzergahta devam eden doğalgaz çalışmalarının biran önce bitirilmesini sağladık.Yine bu güzergah üzerinde 1/5 kısımda elektrik tellerinin yer altına alınmasını sağladık. Bu çalışmalar neticesinde ilçemiz yollarında bozulmalar meydana geldi.Yol konusunda halkımızın mağduriyet yaşamaması içinde Asfalt ihalemizi gerçekleştirerek yüklenici firmanın derhal çalışmalara başlamasını sağladık '' dedi.



Editör: TE Bilişim