Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın onayı ve Niğde Ülkü Ocakları Niğde İl Başkanlığına Av. Alper Doğanay’ın önerisiyle Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bor Ülkü Ocakları Başkanlığına getirilen Adem Özcan görevine başladı. Devir teslim törenine MHP Bor İlçe Başkanı Uğur Zorlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Bor Ülkü Ocakları mensupları katıldı.

Biri gafları ile ünlü Murat Kurum'a Bor'u hatırlatsın. Bu ikinci Biri gafları ile ünlü Murat Kurum'a Bor'u hatırlatsın. Bu ikinci

MHP Bor İlçe Başkanı Uğur Zorlu, “Birlik ve beraberlik içerisinde istişare ederek hizmetlerimize devam edeceğiz görevine yeni başlayan başkanımıza ve tüm ülküdaşlarıma bu kutsal davada başarılar diliyorum”  dedi.

Bor Ülkü Ocakları Başkanı Adem Özcan, “Devraldığımız sancağı en ileriye, hak ettiği yere taşımak için elimizden gelenin en iyisini göstereceğimize, şehrimiz teşkilatlarımız adına en iyisini yapacağımıza inanıyorum. Önceki dönem Ocak Başkanımız Mehmet Kırcı’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Yolumuz zor, yolumuz çetin. Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim